iPhone 5 intra si in Romania

Posted by

Incepand cu data de 2 noiembrie, iPhone 5 vine si in Romania. Oricum, este valabil deja la Vodafone prin precomanda incepand chiar de azi, atat online pe link-ul de mai sus, cat si in reteaua magazinelor Vodafone sau a partenerilor ei.

Preturile sunt variate si incep de la …. de la 1 euro (da, ati citit bine), la un abonament pe doi ani, varianta de 8GB si pana la 677 de euro, varianta de 16 GB, fara abonament. Eu as alege un abonament de vreo 20 de euro si 300 de euro pentru telefon, dar sunt o groaza de optiuni care sa satisfaca pe oricine.

Pentru mai multe informatii despre pre-comenzi ale noului iPhone 5, vizitati www.vodafone.ro/iphone.

Sunt curios la ce ora se aseaza lumea la coada si cat de mare va fi coada de data aceasta. Oricum, momentan nu am mai multe informatii, asa ca o sa va tin la curent, pe masura ce le aflu si eu. Am eu un feeling ca mai urmeaza cate ceva de spus despre aceasta lansare. Si, eventual, o noua poza la colectia mea de poze cu vedete.

2 comments

  1. Nu cred ca-i mare diferenta intre iPhone4 si iPhone5 poate doar la pret. Daca vrei sa ma contrazici lasa un comentariu la mine pe blog.biionv

Comments are closed.