Iti plac gadget-urile?

Posted by

Daca iti plac, o sa te rog sa dai o mana de ajutor si sa votezi care iconita din cele 4 variante de mai jos te duce cu gandul la gadgeturi, tehnologie si chestii de genul asta. Stiu ca sunt aproape la fel dar totusi unora anumite iconite le poate trezi diverse legaturi neuronale.

Deci te rog sa lasi un comentariu mai jos cu numarul iconitei care iti place cel mai mult si de ce ti se pare tie ca respectiva iconita ar aduce mai mult cu un gadget? (Daca stii siteul pentru care voi avea nevoie de el te rog frumos sa nu-l pronunti aici si nici sa te duci pe el sa te lasi influentat de grafica lui actuala)

Gandeste-te doar care din simbolurile de mai jos ar putea fi un gadget si de ce.

gadget

P.S. Explicatiile nu-s obligatorii dar m-ar ajuta mult.

22 comments

 1. Prima, fara sa citesc comentariile. Pentru ca literele sunt mari si clare.

  Dupa care a 4-a. Pentru ca e un font mai placut.

  Celelalte doua ar trebui restilizate pentru ca d si p unite nu duc cu gandul la tehnologie, si nici nu lasa sa se priceapa initialele.

 2. La 2 și 3 d și p, fiind unite, la prima vedere nu spun ceea ce trebuie să spună 😀
  dp-ul din 4 este cam prea mic raportat la mărimea icoaniței propriu-zisă.
  Aleg 1.

 3. Dupa mine majoritatea comentariilor de aici sunt pe dinafara ! Cum draq literele D si P te duc cu mintea la gadgeturi ? Deci dintre 2 si 3 (unde nu se distinge ca ar fi vorba de dp) as alege 2.

 4. @stefan probabil sunt influentati de faptul ca stiu de la ce vinde D si P si de aceea. Si eu eram tentat sa aleg a doua dar e clar ce vrea sau ce iubeste lumea deci probabil voi alege prima ca varianta finala.

  @costin o sa pun pentru tine si optiunea respectiva.

 5. Eu as zice ca variantele 2 si 3 par apropiate. Pana la urma ochiul meu de designer ar alege varianta numarul 3. Literele par sa aiba un feel de tehnologie, putin futuriste si asta ma face sa cred ca sunt potrivite pentru un site de gadget-uri.

  Parerea mea.

 6. M-am htarat la 2 pana la urma, chiar daca ar fi trebuit sa ascult lumea, eu cand ma uit la 2 vad ochii unui robotel, are si antena si unde :))

  Vreau un semn nu sa se vada neaparat clar d si p

 7. @waven e 2 ca deja l-am primit pe toate dimensiunile necesare urmeaza sa fie si bannerele.

 8. @haotik: nici tu nu eşti pe ora României? sau ai DescoPerit maşina timpului şi dai comentarii din viitor?

 9. Eu ti-am zis ca prima de cand mi-ai aratat imaginile la Iasi. Acum daca tu alegi doi, desi toti spun 1….e treaba ta, dar sincer iti spun.
  1 Litere clare si font placut.

Comments are closed.