Feb 13

Iti place ce scriu? Aboneaza-te la blog!

Iti place ce scriu? Aboneaza-te la blog!

Vreau ca in urmatoarea perioada sa cresc numarul de abonati ai blogului, adica sa cresc numarul celor care primesc pe adresa de e-mail articolele pe care le scriu zinic si le postez pe blog. Beneficiul principal al abonarii prin intermediul e-mailului este acela ca, primind zilnic sumarul articolelor care apar pe blog, poti urmari titlurile si partea de inceput a articolului in casuta ta de e-mail si poti decide daca subiectul prezinta sau nu interes pentru tine pentru a vizita si blogul. In felul acesta, castigi timp pretios si vizitezi blogul doar cand consideri ca tratez un subiect interesant pentru tine.

 

Cum ma abonez la blog?

In partea dreapta a acestui articol si de altfel pe toate paginile blogului, ai un dreptunghi albastru unde scrie mare „AFLA PRIMUL CE SCRIU DIRECT IN INBOX”. Completeaza acolo adresa ta de e-mail, dupa care verifica e-mailul; vei primi un e-mail automat cu un link de confirmare, iar dupa ce accesezi link-ul respectiv, incepand cu ziua urmatoare, in jurul orei 9 dimineata, vei primi un sumar pe e-mail al articolelor publicate pe blog.

Stiu ca exista si solutii mai complexe si mai elegante decat feedburner, de a face managementul abonatilor prin e-mail, dar momentan consider ca este ok si solutia de la feedburner. Probabil pe viitor voi incerca sa trec la o solutie platita, precum mailchimp.

Alte beneficii

Am mai avut concursuri in trecut care se adresau exact celor care erau abonati prin e-mail. Ma gandesc sa fac asta si pe viitor, dar poate intr-un alt mod care sa nu implice abonarea unora de dragul concursului, dupa care sa dea dezabonare.

Daca voi trece la o solutie mai avansata, ma gandesc sa le trimit din cand in cand, pe e-mail si alte lucruri interesante, extra-blog, care sa ii ajute sa isi dezvolte afacerile sau, de ce nu, sa-i ajute sa se dezvolte pe ei personal.

  1. Inca o chestie care iti poate aduce abonati: ofera ceva – un mic e-book, ceva informatie, un template etc. (ce este relevant pentru cititorii tai).

    Raspunde
    • Dragos Schiopu 14/02/2016, 12:38 am

      Da, stiu, am cateva idei in cap, am stat si azi si m-am jucat si deja fac texte sa vad daca pot trece pe mailchimp si atunci sa pot sa ofer si chestii extra foarte usor celor care sunt abonati.

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.