Iti place ce scriu? Aboneaza-te la blog!

Posted by

Vreau ca in urmatoarea perioada sa cresc numarul de abonati ai blogului, adica sa cresc numarul celor care primesc pe adresa de e-mail articolele pe care le scriu zinic si le postez pe blog. Beneficiul principal al abonarii prin intermediul e-mailului este acela ca, primind zilnic sumarul articolelor care apar pe blog, poti urmari titlurile si partea de inceput a articolului in casuta ta de e-mail si poti decide daca subiectul prezinta sau nu interes pentru tine pentru a vizita si blogul. In felul acesta, castigi timp pretios si vizitezi blogul doar cand consideri ca tratez un subiect interesant pentru tine.

 

Cum ma abonez la blog?

In partea dreapta a acestui articol si de altfel pe toate paginile blogului, ai un dreptunghi albastru unde scrie mare „AFLA PRIMUL CE SCRIU DIRECT IN INBOX”. Completeaza acolo adresa ta de e-mail, dupa care verifica e-mailul; vei primi un e-mail automat cu un link de confirmare, iar dupa ce accesezi link-ul respectiv, incepand cu ziua urmatoare, in jurul orei 9 dimineata, vei primi un sumar pe e-mail al articolelor publicate pe blog.

Stiu ca exista si solutii mai complexe si mai elegante decat feedburner, de a face managementul abonatilor prin e-mail, dar momentan consider ca este ok si solutia de la feedburner. Probabil pe viitor voi incerca sa trec la o solutie platita, precum mailchimp.

Alte beneficii

Am mai avut concursuri in trecut care se adresau exact celor care erau abonati prin e-mail. Ma gandesc sa fac asta si pe viitor, dar poate intr-un alt mod care sa nu implice abonarea unora de dragul concursului, dupa care sa dea dezabonare.

Daca voi trece la o solutie mai avansata, ma gandesc sa le trimit din cand in cand, pe e-mail si alte lucruri interesante, extra-blog, care sa ii ajute sa isi dezvolte afacerile sau, de ce nu, sa-i ajute sa se dezvolte pe ei personal.

2 comments

  1. Inca o chestie care iti poate aduce abonati: ofera ceva – un mic e-book, ceva informatie, un template etc. (ce este relevant pentru cititorii tai).

    1. Da, stiu, am cateva idei in cap, am stat si azi si m-am jucat si deja fac texte sa vad daca pot trece pe mailchimp si atunci sa pot sa ofer si chestii extra foarte usor celor care sunt abonati.

Comments are closed.