It’s a beautiful day!

Posted by

Citesc blogul Spada pentru ca cel al lui Andrei Rosca e prea greu de digerat si uneori nu inteleg mare lucru din ce scrie el acolo. Pe langa faptul ca si-a pus tot angajatii (partenerii) sa isi scrie povestile, unori parca prea siropoase pentru gustul meu azi mi-a fost dat sa vad un filmulet care chiar m-a impresionat. Si nu m-a impresionat datorita mesajului scris pe carton. Pur si simplu am vazut ca atunci cand exista bunavointa putem ajuta un om chiar si fara sa ne coste un leu. Daca doamna respectiva i-ar fi aruncat niste banuti dezinteresata, parea oricum sa nu fie afectata financiar nici daca i-ar fi dat 100 de euro/dolari cersetorului.

Dar a ales sa faca alceva, a ales sa faca ceva care ar putea schimba viata unui om in bine, si asta m-a impresionat profund. Cati dintre noi ne gandim la asta atunci cand cu ajutorul chiar si al maruntelor noastre bloguri putem schimba viata cuiva, ca sa nu folosesc cuvinte marii si sa spun ca putem schimba lumea. Pentru ca da putem la un anumit schimba lumea, domana din film a schimbat cel putin lumea unui cersetor, cel care a avut ideea si a facut filmul a schimbat lumea probabil la cateva mii de oameni care au vazut filmul si au inteles lucrurile in acelasi mod in care eu le-am inteles. Si din 8 milioane de oameni care au vazut video-ul sunt sigur ca multi vor incerca sa faca ceva in sensul acesta.

Si va intreb dragii mei cititori, voi cand aveti de gand sa schimbati lumea?

2 comments

  1. Eeeee, straight to the heart. O alta optica si deja ai ajuns la sentiment. Fain de tot filmul. Chiar imi trebuia acum ceva in genul!!

Comments are closed.