Jackass: Bad Grandpa (2013)

Posted by

jackass_grandpa Filmul e bun, dar nu se ridica la asteptarile pe care le creeaza trailerul. Ma asteptam la mult mai multe tampenii din partea lui Johnny Knoxville, dar din pacate, se pare ca filmul este unul foarte linistit, daca pot sa spun asta.

Mai mult chiar, una din fazele din trailer nu le-am regasit in film, facandu-ma sa intreb daca m-am uitat la filmul care trebuie; nu ar fi prima oara cand ma uit la un Jackass si-mi da cu virgula, ca imi aduc aminte ca m-am uitat si la Jackass 3.5 care era de fapt montat cu secvente de la filmari.

Fimul primeste de la mine nota 6 cu indulgenta. Cum spuneam, ma asteptam la mai mult, mult mai mult din partea talentatului cascador. Probabil faptul ca a jucat si un copil in film a facut ca lucrurile sa fie mai domoale. Daca ar fi sa compar ce face Johnny Knoxville in Nitro Circus cu filmul acesta, cred ca i-as da o nota si mai mica.

Destul de dezamagit in privinta filmului, desi are cateva faze faine in el. Daca urmariti trailerele insa, o sa va spun ca ati vazut 80% din film, si nu cred ca exagerez.

2 comments

  1. S-ar putea sa fii putin dezamagit. Dar astept sa imi zici ce parere ti-a lasat dupa ce-l vezi.

Comments are closed.