J&B City Remix party

Posted by

J&B Party Vineri seara a avut loc petrecerea organizata de catre cei de la Ogilvy in cadrul platformei mondiale City Remix. Am inteles ca se vrea a fi una dintre petrecerile cele mai mari ale acestui an. Eu unul pot sa va spun ca nu sunt fanul celor mai mari petreceri, cu cateva exceptii; daca ar fi sa compar cu petrecerile facute de Manafu, alea sunt mult mai simpatice, pentru ca suntem doar noi bloggerii, ne cunoastem intre noi, e ca o petreere in familie si imi place mai mult acel gen de petreceri. 

De simtit m-am simtit bine, mai ales ca este singura bautura de acest gen care imi place, si mai ales ca merge in combinatie cu cola de minune. Am multe amintiri placute sau neplacute legate de aceasta sticla. De consumat am consumat cu multa masura, nu de alta, dar ultima mea amintire legata de J&B e ceva de genul ca am pus sticla la gura si am baut ca pe apa, restul amintirilor de dupa le au niste prieteni dragi care nu au vrut sa le impartaseasca nici macar cu mine. Eu am ramas doar cu 3-4 flash-uri si despre care si in ziua de azi imi place sa spun ca nu au fost adevarate si ca e doar un vis urat.

Revenind la petrecere, bloggerii se impartisera in doua tabere, cei care aveau chef de dans si de muzica buna si au stat inauntru si cei care aveau chef de socializare si au stat afara. Eu am pendulat intre cele doua grupuri, incercand cu camera in mana sa surprind momente cat mai interesante de la petrecere. Am vazut si cateva vip-uri pe acolo, de fapt l-am recunoscut pe Connect-R, iar amicii de afara erau innebuniti dupa Abramburica. Eu le-am zis ca nu e pe gustul meu, pentru ca o stiu de cand era mica.

La intrare aveau jucarii, bagai mana si scoteai ceva de acolo, o mica surpriza. Eu am tras o pereche de ochelari care se potriveau de minune pentru o super hipstereala, i-am pierdut dupa 20 de minute pe undeva prin multime, apoi m-am mai dus odata sa bag mana in cutia cu minuni si m-am ales cu un frumos glob de discoteca pe care o vreme l-am agatat de camera.

Animatorii, sau animatoarele sau cum vreti se ziceti erau putin ciudati, Costumatia lor ma cam speria asa si nu ma facea sa ma simt prea confortabil. Prea stralucitoare, prea din ani ’70, prea multe ciudatenii si luminite lipite pe spatele lor, prea creepy pentru gusturile mele. Cred ca-s un romantic incurabil al anilor ’60 si cred ca de aceea nu mi-a placut adaosul de stralucire si lumini adaugat costumatiilor lor.

Sa fac lista cu cei cu care m-am intalnit e destul de greu, dar sa vedem pe cine imi amintesc sa fi zarit pe acolo, Andreea, Roxana (si inca o prietena simpatica de-a ei), Laura, Georgiana si altii… Am uitat pe cineva?

Sper sa revin luni cu un scurt video de la petrecere, dar nu promit, ca inca nu am timp. Multumesc lui Manafu pentru invitatie.