Jucarii pentru casa de copii

Posted by

Cei de la Radio Prahova au o initiativa frumoasa prin care vor ca de craciun sa daruiasca unei case de copii cat mai multe jucarii. Am zis ca si bloggerii prahoveni pot sa faca ceva in directia asta si ca putem dona cate o jucarie, sau mai multe pentru a sprijini aceasta frumoasa initiativa. Ideea a pornit de la Adita si chiar daca nu aveti timp sa va ocupati il puteti contacta si vine el dupa jucarii.

jucarii pentru copii

Desi initial ma gandisem doar la 3 jucarii, am constatat ca am mai multe si chiar si Dana a gasit de cuviinta sa renunte la mai mult de un singur „ursulet” de plush. Va invit si pe voi sa cautati prin casa o jucarie ratacita si sa o donati. Cred eu ca e o initiatia ce merita sprijinita. In plus daca se strang indeajuns de multe jucarii din partea noastra ma gandesc ca si cei de la Radio Prahova vor promova blogosfera si ne vor ajuta sa devenim mai cunoscuti.

Ce ziceti? Reusim sa facem ceva?

7 comments

  1. Imi pare rau ca nu pot contribui si eu! Nu sunt din Prahova, si nici jucariile nu le mai am, de asemenea le-am facut cadou.

  2. Foarte frumos gestul,initiativa este laudabila,insa unde are loc colectarea jucariilor !?

  3. barcuta verde fluorescent e cea pe care am pus vele si am testat-o pe floreasca?

  4. Acum am descoperit postul. Nu stiu de ce nu sunt cautate magazinele (indiferent online sau offline) de „specialitate”. Stiu exact ca au multe produse „resigilate”.

Comments are closed.