iul. 17

Karlsruhe: Panoramic view

De obicei imi scapa destul de greu acoperisurile unor cladiri inalte sau ale unor turnuri. Daca e sa stau sa ma gandesc nu cred ca am ratat vreodata ocazia sam am spus nu la astfel de invitatii. Deci dada s-a ivit ocazia sa ajung si pe una din cladirile destul de inalte din Karlsruhe, nu am ratat-o.

Karlsruhe panoramic 1and1

Si bineinteles si o a doua poza in care am cuprins un alt unghi al cladiri. Ce veti observa in ambele poze este acel mult verde care se afla peste tot in acest oras. Si credeti-ma de la nivelul solului se vede si mai mult. Pana si zidurile multor case sunt imbracate in plante cataratoare bine ingrijite si frumos crescute. De asemenea biroul in care stau, este plin de plante si arata ca o jungla, dar imi place.

Karlsruhe panoramic 1and1

De asemenea am facut si cateva poze normale. Ca nu se putea altfel nu? Poze in care o sa vedeti mult mai bine de ce imi place la nebunie orasul asta. Si de asemenea o sa vedeti cam cat verde trebuie sa aiba un oras ca sa te faca sa te simti bine, relaxat si odihnit.

  1. Catalin Iliescu 17/07/2011, 2:00 pm

    Traiesti in Germania?

  2. Nu, doar temporar inca cateva zile.

  3. Ce de verdeata in orasul asta… sa incerci si o panorama la 360 de grade 😉

  4. Mai avem multe de invatat de la vecinii nostri de continent, domnii nemtzi 🙂 Minunata privelistea

    • Daca imi demonstrezi cu buletinul ca te cheama „Table” promit sa pun linkul inapoi, pana atunci insa am scos linkul din comentariul tau.

Comentariile sunt inchise.