Kinder cu surprize – tips & trics

Posted by

Nu e nici un apropo, este vorba chiar de celebrele oua cu diverse cadouri in ele. Intodeauna cand trecem pe langa ele in supermarket copilul din noi iese la iveala si tipa dupa jucaria din interiorul lui. Uneori il reducem la tacere, alteori ii dam ascultare si aruncam un ou in cosul de cumparaturi. Alteri colectionarul din noi vrea sa aiba cat mai multe jucarii kinder.
Ca orice om „normal”, si eu mai cumpar asemenea „obiecte” si dezamagit cand odata am luat 2 bucati si ambele aveau un puzzle ordinar de carton, am inceput sa caut metode de a poseda mai multe date despre ce se afla in interiorul lui.

Ceea ce fac e sa il iau frumos, sa il duc langa ureche si sa il scutur nitel. Daca nu suna nimic in el nu e bine, il pun la loc si iau altul. Uneori suna a o bila care loveste ceva de plastic, deja am una din cele 5 jucarii de genul ala (labirint, sau chesti de genu) . Oricum sunetul din interior va poate da informatii pretioase despre ce contine acel ou. Daca sunetul va place, insemana ca oul e „viu” si puteti sa il aruncati in cosul cu cumparaturi.

P.S. De unde mi-a venit asa idee traznita? Asta vara cand tata ciocanea pepeni la piata, m-am gandit ca tre cumva sa pot ciocanii si eu ouale kinder.