La banca

Posted by

Nici nu stiu cum sa incep. Vreau sa va povestesc ce am patit ieri la banca; si chiar daca o sa vi se para incredibil, sa stiti ca ma jur ca e perfect adevarat.

Deci, cum va spuneam, mi se nazare mie ieri ca vreau neaparat un Samsung Galaxy Note si cum nu aveam bani, ce zic, bag repede un credit de la BCR si se rezolva.

Si cum ma apropiam eu asa de banca, ce credeti ca se intampla, vine in intampinarea mea o tipa superba cu un buchet de trandafiri albastri si ma saluta. Nu credeti nu? Ei bine, si imi ureaza bun venit in banca si ma invita sa intram inauntru si sa stam de vorba.

Si ma felicita ca sunt printre ultimii care viziteaza banca inainte de reamenajare si ca o sa arate mult mai cool si mai interesanta dupa etapa de modernizare si ma invita sa iau loc. Unde mai pui ca avea si o tableta iPad 2 pe care mi-o promitea cadou daca apelez la crediterie. Deja credeam ca visez.

Si imi explica domnisoara ce misto e in noua varianta a bancii si ca poti obtine credit cu doar un simplu like pe facebook cand, minune, face ce face si apare o alta bunatate cu un telefon in mana si-mi zice:

– Atinge-mi telefonul si creditul e ca si aprobat.

Acum sincer va spun, ca imi cam tremura mana de emotie, nu stiam cum sa scot tableta mai repede si sa activez Bump-erul ca sa imi dea mai repede creditul, de parca de credit mai imi ardea mie.

Si nici nu ma uit bine pe telefon dupa ce ne-am atins …. telefoanele,  ca aveam creditul deja aprobat, ma mai uit o data in contul de iBanking nevenindu-mi a crede cand, zdup, tipa a disparut.

Mai stam noi de vorba (cu tipa de ma asteptase la intrare) despre facebook, like-uri si alte chestii din social media, cand, ce sa vezi, minune, din senin, iar apare tipa cu telefonul, de data asta tinand un iPad 2 in brate. Mi-l da si imi spune:

– Tableta asta o sa te faca sa te gandesti mereu la mine.

Nu apuc sa zic nici multumesc, cu ochii la tableta, ca dispare iar.

Ma gandeam ce oare o sa se mai intample, creditul Divers BCR era aprobat, banii in cont, totul parea incredibil, cand minune, tipa de ma asteptase la intrare in banca ma invita la o partida de golf, pe dezbracatelea…. Imi zic in gand, bai sa fie ea de treaba si accept.

Ma lasa sa bag la gaurica si castigator ma lasa extenuat pe scarile de la intrare in banca.

Mah, voi nu ma credeti, nu? Ei bine am filmat totul, asa ca mai jos puteti vedea inregistrarea, sa vedem daca o sa ziceti ca-s eu nebun sau nu.

Si sunt curios daca Cristi mai vrea feedback la Crediterie dupa ce intra in contact cu viziunea mea 🙂

One comment

Comments are closed.