La BancPost dispar banii de pe card

Posted by

In seara asta un prieten imi spune ca maicasa sa trezit fara 3000 de ron pe card. Asta in contextul in care acum 3 saptamani niste prieteni de familie au ramas fara 1000 de ron de pe card. Carduri ale unor oameni care nu folosesc internetul sau plata pe internet. Cardul unor oameni care nu fac alceva decat sa retraga salariu de la bancomat cu acel card. Numitorul comun al celor 2 „disparitii” este aceasi banca, BancPost.

Cum este posibil sa iti dispara banii de pe card asa subit? In masura in care se dau pe la toate televiziunile si pe la toate firmele marii premii in autoturisme eu nu am auzit niciodata ca vreun prieten al vreunui prieten am meu macar sa fi castigat o masina. Dar am auzit de 2 dispariti de bani de pe cardurile BancPost. Ceea ce ma duce la intrebarea, cat de des se intampla acest lucru?

Maine ma duc cu sotia sa isi scoata banii de la BP si sa ii mute la ING. Din pacate in anumite institutii nu poti alege unde vrei sa primesti salariu sau ai doar niste alegeri limitate.

In primul caz in care au disparut cei 1000 de ron, in extras apareau ca fiind plata la un pos, dar cum se face ca sa platit o suma atat de fixa, 1000 ron si nu mai mare sau mai mica. Problema sa rezolvat de catre cei de la banca, adica si-au recuperat banii dar nu le-au dat detalii despre ce si cum sa intamplat. In ultimul caz abia maine se duce la banca sa afle ce sa intamplat.

Oricum e foarte dubios cu asfel de disparitii.

3 comments

  1. deci, aia 3000 ron, banca zice ca a fost o retragere de la bancomat. plangere la politie si habar nu am ce se mai intampla.

  2. am primit extrasul: cardul a fost clonat, bani iau fost scosi de la un bancomant din alt oras.

Comments are closed.