La lupta… pardon la munca

Posted by

Cum spuneam grea lupta la munca intre mine si programarea asta…. Iaca se face cam o luna, luna in care stresul a ajus la cote de mult demai avute de catre mine. Cei drept deocamdata doar visez noaptea codurile inca nu iau chipuri de dragoni si nici nu se transforma in cosmaruri. Inca…..

M-am luptat cu Ajax-ul, parea un teritoriu total necunoscut, si l-am rapus, m-am luptat cu jonctiunile in mysql si iar am reusit sa spupravietuiesc, apoi a venit randul programarii pe obiecte, da chestia aia care o invatam singur prin anul 2 de facultate, care ma facut una cu pamantul. Un rahat de lista simplu inlantuita si o functie de inversare a listei au sters cu mine pe jos fara nici o jena. Niste chesti banale au reusit sa ma duca intr-o stare asemanatoare cu cea din perioada cand am ramas fara cont AdSense. Daca ma credeam destept pana sa ma angajez, prost dupa ce m-am angajat, ei bine o lista simplu inlantuita + putin php5 si programarea orientata pe obiecte au reusit sa ma reduca la zero. La zero absolut.

Am ajuns in pragul disperarii, incep sa ma mir cum am reusit sa fac siteurile care le am, programele in Delphi care culmea folosesc obiecte si toate celelalte lucruri pe care le-am realizat de-a lungul timpului. Nu mai zic ca liste simpe/duble inlantuite cred ca faceam cu elevii la clasa a 10-a sau a 11-a.  Ce naiba o fi asa de greu cu clasele astea.