La Multi Ani 2011

Posted by

Iata ca am ajuns si in prima zi a noului an. An care il incep cu un experiment. Se numeste un post pe zi si vreau sa vad cat ma tine acest experiment. Da stiu ca data trecuta a iesit prost, ca fortat de a scrie fara inspiratie doar ca sa am unul pe zi au iesit niste articole proaste si ceva cititori care mi-au atras atentia asupra acestui aspect.

Ei bine de data asta lucrurile sunt legate mai mult de organizare decat de scris, pentru ca ma uit pe statisticile ultimelor 6 luni de zile si oricum am peste 1 post pe zi in aproape fiecare luna.

# December 2010 (40 articole)
# November 2010 (44 articole)
# October 2010 (24 articole)
# September 2010 (37 articole)
# August 2010 (43 articole)
# July 2010 (27 articole)

Si decembrie inca nu s-a incheiat, mai urmeaza cel putin trei articole. Da, acest post este scris inainte de anul nou si este doar programat sa apara pe data de 1 Ianuarie. V-am zis problema de a scrie macar un articol pe zi este demult rezolvata, tine doar de organizare in publicarea lor astfel incat sa gasiti zilnic cel putin un articol nou pe blog. Sunt curios cat timp rezist pana in momentul in care v-a exista o zi in care sa nu am nici un articol.

Pana insa la celelalte articole nu pot decat sa va urez sa va aduca noul an tot ce va doriti.

P.S. Tineti aproape, urmeaza mai multe articole scrise in perioada sarbatorilor dar care nu am vrut sa le public atunci ca nu erau tocmai vesele. Urmeaza o serie de analize asupra articolelor publicate in acea perioada dar si alte subiecte.