Lansarea oficiala iPhone 5 in Romania by Vodafone

Posted by

Vineri are loc lansarea oficiala a celui mai asteptat gadget al anului, iPhone 5. Acesta poate fi cumparat din magazinele Vodafone si ale partenerilor sai incepand cu 2 noiembrie, dar pre-comenzile sunt disponibile inca din 26 octombrie pe site-ul vodafone.ro. Asa cum v-ati obisnuit, evenimentul de lansare are loc la ora 00:00, iar in seara zilei de 1 noiembrie la Vodafone Experience Store din AFI Palace Cotroceni s-au pregatit numeroase surprize pentru participanti.

Pe piata din Romania, se asteapta la o cerere fara precedent a acestui telefon, avand in vedere au fost peste 2 milioane de pre-comenzi in primele 24 de ore, depasind dublul recordului de anul trecut la lansarea iPhone 4S. Asadar, dupa miezul noptii, doritorii isi pot cumpara acest telefon mult asteptat.

Despre oferta celor de la Vodafone, poti afla mai multe aici.

Despre iPhone 5 va mai spun doar ca este cel mai subtire si mai usor iPhone de pana acum, ca vine intr-o carcasa eleganta din aluminiu si are un display de 4 inch, putin mai mare decat modelul anterior. Chiar si castile lui au fost complet reinventate, beneficiind de un nou design. Dispune de cel mai avansat sistem de operate mobil din lume si vine cu aplicatii noi integrate, noua aplicatie pentru harti, suport extins pentru Siri sau Passbook fiind doar cateva dintre acestea.

Ca sa nu ma mai lungesc cu vorba, va mai intreb doar atat: Ne vedem la petrecerea de lansare? Daca da, lasa un comentariu, sa stiu sa ma uit de tine pe acolo. Pe mine o sa ma recunosti usor, am un tricou rosu cu Zonga pe el, de la lansarea Vodafone de saptamana trecuta.