Samsung Mobilers Haotik

Lansarea Samsung Mobilers

Posted by

Vineri din cate stiti am fost la lansarea Samsung Mobililers Romania, o echipa de 17 tineri entuziasti care ne vor tine la curent cu ultimele noutati din lumea Samsung. O echipa din care mi-ar fi placut sa fac parte. Am cunoscut o parte din ei. Am intrat in contact cu Samsung Galaxy Note, dar din pacate nu am poze cu el. Suna tentant dar parca tot tableta mea imi place mai mult. Am vazut si modelul de 8.9 inci, sora putin mai mare a tabletei mele. Arata mult mai misto, a intrat in buzunarul la spate al blugilor dar la buzunarul de interior al sacolului unuia dintre Mobilers a pierdut in fata tabletei mele.

In rest la colectia de obiecte pe care scrie Samsung acum am si un stilou marca Cerruti, asa ca acum am cu ce semna contractul de Ambasador Samsung, trebuie doar sa mi-l puna pe masa cei de la Samsung 🙂

In deschidere a vorbit domnul Sunkyoung Park despre ce inseamna Mobilers, ia felicitat pe cei 17 Mobilers, ne-a pus sa ghicim cat dureaza sa ajungi din Corea de Sud pana in Romania. Mihai a zis 17 ore si a fost destul de aproape pentru ca dureaza 15 ore. Ne-a mai povestit despre ce au facut tinerii Mibilers din alte tari, China si Anglia.

Apoi ne-au fost prezentati cei 17 tineri ambasadori Mobilers si fiecare din ei au primit cate un telefon sau tableta atat drept recompensa pentru efortul depus ca sa ajunga aici dar si ca ajutor in munca pe care urmeaza sa o depuna in continuare in campania Samsung Mobilers.

A urmat un mic spectacol de Flaircracks oferit de catre doi barmani in care si-au etalat talentul mai ceva ca Valentin Luca, dupa care ne-au invitat pe toti, sa mancam.

Puteti citi de asemenea cateva cuvinte despre eveniment si la Mihai Baboi pe blog.

Si cateva poze, adica doua ca restul fie au iesit miscate sau neclare:

Mobilers