Le furam noi, ca sa nu le furi tu

Posted by

 Asa cum spuneam si zilele trecute, din cand in cand nu dau chiar empty spam, ci mai arunc un ochi pe subiecte, poate filtrele de spam au fost prea stricte si au exagerat in blocarea mesajelor.

Cand am vazut subiectul „sugestie blog” si mai ales ca sender-ul era Annitu, pe care il am si pe mess si despre care stiam ca se ocupa de un blog de fun, eram aproape fericit ca primesc feedback pentru blogul meu si eram 100% sigur ca este o greseala faptul ca e-mailul a ajuns in spam. Ma pregateam sa ii dau „not spam”, cand am vazut ceea ce contine.

Primul soc a fost cand am vazut adresa site-ului respectiv. Am zis ca in mod sigur cunostintele mele de engleza si oboseala imi joaca feste si ca in mod sigur „stolen” nu are cum sa insemne „furat”. Mai mult, chiar m-am dus pe Google Translate sa vad ce inseamna, ca nu avea cum sa insemne „furat”, ceva imi dadea total cu virgula.

Din pacate, traducerea mea era corecta; asa cum zice si numele, site-ul contine poze furate de pe alte site-uri. Deci e o afacere foarte „legala” si „cinstita”. Mai mult chiar, am dat reply la e-mail intreband daca este cumva o gluma si mi s-a raspuns ca nu e nicio gluma.

stolen images

Ma gandesc sa intru si eu in afaceri si sa cumpar cateva domenii foarte sugestive cum ar fi „telefoane-furate.ro”, unde bineinteles sa vand telefoane, „arme-la-negru.ro” sau alte domenii de genul acesta.

Inca nu reusesc sa pricep cum poti avea un asemenea site si sa crezi ca asa se fac banii pe internet.

Si totusi, imi explica cineva care e logica unui astfel de site si mai ales a alegerii domeniului?

6 comments

  1. uita-te de curiozitate la traficul pe care il are. sincer nu stiu de cand e situl, dar e impresionant. acum erau 9 simultani pe el.

  2. Vizitatori are fratilor, e normal. Imaginile sunt optimizate potrivit pentru Google Img si ii vin vizitatori de acolo.

Comments are closed.