M-am ales cu telefon mobil de la RDS

Posted by

Ce-mi doream eu era cablu TV, si pentru asta am facut contractul, dar dupa cum cred ca deja stie toata lumea iti mai dau un telefon mobil si unu fix in acelasi contract, gratis. Gagica era prea grabita sa explice tot ce si cum, asa ca dupa ce am semnat contractul mi-a pus cutia cu telefonul in brate, si la revedere. Asfel m-am trezit cu un telefon nou nout in brate fara sa fi vrut macar sa am telefon mobil.

Primul pas a fost sa ii montez bateria si cartela, apoi sa ii dau drumu. Marca tel Huawei, necunoscuta pe piata mobila, eu foarte multimit de produsele lor de date, si anume modemurile 3G/HDSPA de la Vodafone. Apoi am nimerit si pinul, probabil ca era scris pe undeva pe carticica daca ma uitam. Apoi cu un mobil care nu stiam daca are sau nu macar camera. Oare trebuia sa aiba si card microsd la el, ca al meu nu are.

Acum ma uitai pe un biletel din cutie si am vazut si pinul si nr lor de contact *777. Sa vedem daca raspunde cine cat de destepti sunt, comparativ cu cei de la Vodafone care erau varza pe vremuri dar care m-au satisfacut mereu in utimii ani.

Logic ca l-am intrebat sf-uri, aoleu ce texte ai mancatias in tine, „Deocamdata fiind un serviciu nou aceaste optiuni sunt indisponibile” valeu, spune tata ca nu sti si sa sun peste o luna cand mai inveti cu ce se manaca serviciul de suport. De doua ori mi-ai spus fraza asta, deci era clar ca e invatata pe banda. Mai mai sa incep sa rad, lasa ca au fost alti si mai rai ca tine si mi-au inchis telefonul sau ma intrebam pe mine daca vand ei internet, cand defapt eu aveam nevoie de relatii.

Deci am un telefon mobil, stiti cum e jidanul, daca e gratis e bun, am un serviciu de suport varza, si probabil intr-o luna voi avea si telefon fix + cablu tv.

Urmatorul test: Cartela de orange in telefonul asta Huawei, parola de retea, deci e codat, apoi invers cartela intr-un tel normal, nici asa nu a mers, probabil tre un tel tri-band sau cine stie in care fregventa.

Restul le mai aflam si pe parcurs.

Edit later: Merge totusi intr-un telefon cartela de RDS, primul era un „telefon” mai vechi.