Mai bine scriu advertoriale decat sa scriu prostii

Posted by

Da stiu ca au existat cateva perioade cand in fiecare zi am avut un advertorial sau un concurs sau ceva de genu. Stiu ca unii dintre cititori au fost deranjati de asta si cand m-au intalnit in offline m-au urecheat.

Eu unu prefer sa am aceste advertoriale chiar daca nu imi aduc bani decat sa scriu tampenii si articole de 2 lei. Mi-a cerut Florin Grozea ajutorul cu un review, l-am ajutat. Mi-a cerut Maguay ajutorul cu o campanie, am ajutat si acolo, si exemplele pot continua.

Stiu, nu asta e calea catre mai mult trafic, succes si bani, dar faptul ca am putut fi de ajutor cuiva ma face sa ma simt bine, ma face sa imi placa ceea ce fac cu blogul meu si sa imi placa ceea ce sunt.

In extrema cealalta vad zilnic pe bloguri articole care nu au nici un pic de valoare. Articole care nu spun nimic si care nu aduc nimic in viata voastra. Articole care ma fac sa ma intreb daca merita sau nu sa citesc blogul respectiv. Articole cu 2 randuri urmate de poze cu dame „bine imbracate” si scrise doar ca sa mai atraga vizite din google. Articole „filozofice” care nu au nici un substrat filozofic la baza si care iarasi nu spun nimic.

Nu vreau sa arat cu degetul, probabil cei care fac asta se stiu prea bine. Vreau doar sa va rog sa nu faceti ca ei. Incercati sa puneti ceva al vostru in articole, fie ele advertoriale sau nu.

2 comments

  1. o sa-mi permit o interventie enervanta precum o musca 🙂
    eu nu le-as numi advertoriale decat pe acelea care-s platite. Altfel insa, ca scrii despre ceva ce ti-a placut, ca recomanzi ceva (sincer), ca ajuti un prieten cu un link, astea nu-s advertoriale. Si-s binevenite.
    La fel cum la polul opus nu-s binevenite neintelegerile intre blogeri 😉

  2. Firma Sc.Beli Galeb.Srl, angajeaza personal pentru promovarea serviciilor de gazduire profesionala site-uri si magazine online, realizare si optimizare site-uri si magazine online.

    Creati un cont de afiliat aici: http://www.masterservers.ro/ , pentru a beneficia de 10 % din totalul platilor efectuate de clientii trimisi.

    Va rugam sa ne contactati pe adresa de email sau telefonic pentru stabilirea conditiilor de colaborare.

Comments are closed.