Mai exista si Romani pe afara, nu doar tigani

Posted by

Citesc cu bucurie o stire pe net, cum ca spanioli sunt multumiti de Romanii care muncesc acolo si ca ajuta la dezvoltarea economiei.

„Suntem bucurosi ca exista muncitori romani in Spania. Avem 700.000 – 800.000 de imigranti romani care muncesc si lucreaza in Spania”, a declarat secretarul de stat pentru Uniunea Europeana , Alberto Navarro, anunta NewsIn.

Ei bine, asa parca mai venim si noi de acasa. Care va sa zica romanu e muncitor si isi face treaba, nu fura, nu omoara pe nimeni, si daca nu trebuiau cumparate avioanele alea de la italieni, nici pe acolo nu ar fi fost atat de mare scandalul.

Oricum cand am zis ca exista pe afara si romanii nu doar tigani, nu m-am referit prin termenul de tigan la rom, ca sunt si daia care muncesc, ci la hoti aia imputiti care ne fac tara de ras. Indiferent daca fura de pe net si se viseaza hackeri sau fura din magazinele italiene si se numesc hoti de buzunare.

Inca odata felicitari romanilor din Spania pentru treaba care o fac si pentru ca ajuta la promovarea Romaniei in mod pozitiv.

2 comments

  1. Pacat ca acie cativa”tigani” au patat imaginea romanului muncitor…

  2. Sa stii ca sunt foarte multi romani care isi vad de treaba lor si muncesc acolo CINSTIT! nu numai sa fure sunt acolo 😛

Comments are closed.