Mai multe teste pentru Vodafone Mobile Internet

Posted by

Promisesem la testul Vodafone din tren ca voi testa si starea internetului pe DN1, cel putin in zona Bucuresti – Ploiesti. Asa ca azi dimineata, am trecut la teraba si nici nu am apucat sa parasesc Ploiestiul, ca deja eram frumos instalat cu laptopul in brate in masina si conectat la internet. Bineinteles ca in Ploiesti sa conectat pe broadband dar ma gandeam ca mai incolo pe drum cand nu o sa mai aiba poate nici acoperire 3G, o sa se lase cu ceva deconectari. Dar de unde… a mers perfect pana in Bucuresti, zona aviatorilor unde trebuia sa ma dau jos. Undeva in zona aeroporului Otopeni parca mergea mai greu netu dar in rest am putut sa citesc perfect emailurile, sa ma uit la videoclipuri pe youtube, sa fac aproape orice. De ce aproape orice? Era cam inghesuiala in spate si nu am putut sa scriu prea usor pe tastatura.

Oricum Vodafone merita nota 10 la acest test.

Urmatorul test este legat de viteza de acces la internet prin aceasta conexiune, asa ca mi-am propus azi sa testez si asta. Pentru acest test deja nu mai pot da nota 10 pentru ca e prea putin. Merita nota 20. Nici mie nu imi vine sa cred rezultatele testelor. Oricum la un alt test facut ieri cand am cumparat modemul aveam 66K viteza de download dupa softpedia. Mai trebuie precizat ca semnalul in momentul testelor era de 4 liniute din 5. Deci nu semnal maxim dar totusi semnal foarte bun.

Intai am zis ca daca tot sunt in Bucuresti sa incep testele cu un server mai de aproape asa din Bucuresti.

Test vodafone Bucuresti

Am zis mda, metropolitan asa ca m-am dus mai departe spre Constanta, Paris, SanFrancisco si HongKong iar rezultatele le vedeti mai jos. In coltul din stanga jos apare pe poza locatia.

Test vodafone Bucuresti - Constanta

Test vodafone Bucuresti - Paris

Test vodafone Bucuresti - San Francisco

Test vodafone Bucuresti - HongKong

Inca odata tre sa recunosc ca sunt mai mult decat uimit si multumit. Felicitari pentru progresul avut in astia 2 ani de cand ati venit cu internetul in Romania.

Daca ati reusi voi sa rezolvati si preturile alea cand ies in afara tarii la net, ati fi si mai extraordinari.

2 comments

Comments are closed.