Masina viitorului de la Google

Posted by

Imi plac masinile, imi plac robotii, adica mai mult robotii decat masinile astfel incat masina pe care v-o prezint mai jos o sa fie intradevar spectaculoasa. Presupun ca e un alt proiect marca Google, stiu ca mai e mult de lucru pana asa ceva o sa devina disponibil pe piata de larg consum. Dar ma gandesc ca si o astfel de tehnologie ar schimba lumea, si stiti ca ma preocupa destul de tare subiectul.

Ma gandesc ca in felul asta poti sa te urci beat manga la volan, cata vreme lasi volanul in pace masinuta isi face singura treaba si nu omoara pe nimeni. Ma gandesc si la faptul ca e mult mai odihnitor sa nu mai stai ore in sir sa conduci. Sa ma duca in austria la schi si sa dorm in timp ce masina ruleaza pe autostrada nu poate fi decat un vis sper eu realizabil in 5-10 ani de acum incolo. Sa fac naveta si sa nu conduc… deja ma gandesc ca modul in care va arata masina in interior o as fie total diferit.

Pana atunci va prezint insa doar un mic proiect interesant:

3 comments

  1. Cand am vazut anul trecut filmul mi s-a parut interesant ca poate afce manevre asa de bruste, dar pana la urma e o chestie de detalii 😀 Vor mai fi 10 ani pana sa vezi ceva masinute pe drum in modul asta.

Comments are closed.