Mi-am luat adio de la Windows

Posted by

Spuneam mai acum cateva saptamani ca se aproprie vremea sa imi „upgradez” sistemul de operare, si cum Windows VIsta e destul de schimbat si de incomod nu voi alege tot windows si voi trece pe linux. Asa ca am ales Ubuntu, Un sistem de operare destul de prietenos. Probabil voi avea ceva dureri de cap in primele zile dar dupa aceea nu te mai doare capul de la sistem de operare ani de zile.

Asa ca adio Windows, adio produsele Microshet. In principiul ma saturasem sa dau end task de fiecare data cand dadeam shutdown si uita sau nu putea sa inchida aplicatia de YM, ma saturasem de celebrele blue screen, ce-i drept mult mai rar aparute in ultimii ani fatza de epoca „de piatra” din vremea 89 – ME. De asemenea ma saturasem de blocaze, control alt del si alte chestii ciudate care se mai intampla prin Windows. Si mai ma saturasem sa dau bani pe licente, Avand fiirma, a trebuit mereu sa am licenta la computerele luate pe firma. Singurul lucru care i-as putea simtii lipsa este Flash dar oricum nu am mai pus mana pe el de cativa ani. Iar Photosopul il inlocuisem demult cu varianta pentru windows a lui Gimp.

Folosesc windows din 1993 cred de la varianta lui windows 3.11, dar astazi dupa 15 ani am decis ca e timpul sa merg mai departe.

One comment

  1. cred ca ar fi timpul sa renunt si eu la el…nu stiu ce nu ii place la firefox…ca tre sa dau ctrl alt del si la processes firefox are 140,000 …bafta cu ubuntu

Comments are closed.