Mi-am luat router wireles de la Vodafone

Posted by

Pana la urma, ramas fara net, si mai ales ca cu ultimul update de la linux nu mai imi recunostea nici modemul vodafone, am decis sa imi cumpar routerul cel mult laudat. Si sunt foarte incantat de el mai ales ca am descoperit ca are si un slot minisd pentru care am deja pregatit un card de 2 giga.

De ce am ales vodafone si nu orange?
1. Inca tin la relatia mea cu Vodafone stabilita acum multi multi ani cand se numeau Connex, si chiar daca sunt niste idioti angajati mai nou pe la serviciu clienti si pe la punctele de vanzari, sa speram ca cu timpul se vor cizela.
2. Dimensiunile si designul modemului/router de la vodafone. E mic, alb si dragut.
3. Nu am date despre acoperirea 3G/HDSPA de la orange si nu vroiam sa risc sa imi mearga netu doar in centru oraselor mari.

Pe site la ei un alt idiot a pus o super oferta, modemul gratis la abonamentul vodafone standard, la primul centru vodafone mai mai ca-l pacalisem pe ala cu oferta dupa site, dar ghinion nu avea pe stoc. La al doilea magazin din pacate gagica s-a prins ca nu are cum sa fie modemul ala gratis cu abonament pe 2 ani la abonamentul standard.

De mers merge bine netu prin ei.

Oricum dragii mei de la vodafone, luati aminte, daca nu va puneti putin la punct serviciile de relatii clienti pana la urma o sa pierdeti clientii. Eu inca ramand alaturi de voi, inca vreo 2 ani cu abonamentul asta, dar sa nu uitam vremurile cand aveam 3-4 abonamente de voce la voi si nu de 3 euro ci Busines Vodafone.

Iata si poza cu superoferta, ultimul rand din tabel:

Super Oferta Vodafone