Mi-am luat un nou telefon – iPAQ 614c Business Navigator

Posted by

In sfarist am un telefon pe care mi-l doream inca de pe vremea cand era la o varianta cu 300 Mhz procesorul. Preferatul meu intodeauna a fost HP iPAQ, si de data asta am ajuns sa intru in posesia unuia. Cadou de la sotie. Tin sa le multumesc si celor de la evomag care mi l-au dat in timpul promis, restul nu prea il aveau pe stoc.

Ironia soartei face ca, daca nu o dau la intelegere cu cei de la vodafone, acest nou telefon sa nu vada in interior o cartela de voce si una de date. Norma ar fi sa pot pune pe abonamentul de voce care il am un abonament de date (internet nonstop) dar daca cei de la Vodafone o vor tine mortis ca nu se poate, nu ramane decat sa stau pe skype/ym pe acest nou device si sa las vechiul telefon cu cartela de voce in el.

Marca telefonului este iPAQ 614c Business Navigator si desi stiam ca face aproape orice tot a reusit sa ma uimeasca cu o supriza tehnologica, despre care nu va pot spune prea multe ca doar am citit in carte.

Oricum daca pozele cu camera de 3 megapixeli pe care o detine ies satisfacator, va promit ca veti avea mult mai multe poze pe blog. De asemenea si mult mai multe posturi de vreme ce deviceul respectiv va sta conectat la net cam non-stop.

Deocamndata nu pot sa spun decat ca am de studiat si de jucat cu el, si de instalat softurile pe care le dau ei gratuit pe nu stiu ce site (scrie ceva in carte dar nu am stat iar sa citesc)

One comment

Comments are closed.