Mi-am propus sa scriu mai des pe blog

Posted by

As putea spune ca in fiecare zi, dar vreau si sper sa cred ca, daca incepe sa devina obisnuinta, o sa o fac chiar mai des, adica sa vin cu 2-3 articole bune pe blog in fiecare zi. Fac asta in primul rand pentru mine, vreau sa-mi iau ceva mai mult timp pentru mine si vreau sa folosesc acest timp pentru a scrie pe blog si pentru a citi. E ca un fel de balanta daca vreti, in care pe de o parte ofer din cunostintele mele celor care imi citesc blogul si pe de alta parte capat noi cunostinte prin intermediul altora care au scris sau scriu carti. In caz ca va intrebati de ce carti si nu bloguri, raspunsul e simplu: citesc articole pe bloguri in fiecare zi, dar face mai mult parte din jobul de zi cu zi decat din programul de relaxare.

Temele abordate vor fi diverse, dar in general voi ramane axat pe chestii legate de antreprenoriat, calatorii si casa si gradina, mai ales ca am invatat foarte multe despre ce inseamna o casa (de la constructia ei pana la tot felul de idei de amenajare si de intretinere a unei case si a gradinii aferente).

Desi vorbesc mult si scriu de multe ori la fel de mult, voi incerca sa am articole ceva mai scurte si mai concise, cumva sa concentrez informatia in mai putine randuri, incercand sa o pastrez relevanta si usor de inteles.

Daca aveti intrebari sau teme pe care vreti in mod special sa le abordez, lasati-mi un mesaj in comentarii si voi incerca sa va ofer informatiile dorite. Nu ma intrebati de exemplu cat costa casa, ca momentan sunt inca departe de finalizarea ei, deci desi am un buget prevazut de 100.000 de euro, nu stiu daca ma incadrez sau nu in el ca sa pot da un raspuns clar cat costa casa. Idem si pentru alte probleme la care poate nu am decat un raspuns partial.