Microrezervatie Delfinariu Constanta

Posted by

microreservatie M-am tot uitat dupa un nume al ei, dar din pacate nu l-am descoperit, de aceea titlul pare mai din topor. Oricum, se afla in incinta delfinariului, este bine ingrijita si are tot felul de lucruri interesante pe langa mica gradina zoologica construita in aceeasi incinta.

Peisajul este unul deosebit, se amenajeaza si un Dino-Park pentru copii, era si un ponei lasat liber pe acolo. De asemenea, o parte din animale circulau liber prin toata incinta microrezervatiei. Era un fel de mixt intre microrezervatie si gradina zoologica. Spun asta pentru ca o parte din animale nu sunt tocmai autohtone (zebre, lame si altele).

Peisajul in sine este superb. Mi-ar fi placut sa te poti plimba cu barca pe lacul respectiv, dar stiu ca acest lucru nu este posibil, deoarece ar deranja locuitorii rezervatiei. Oricum, exact langa acest lac se intinde un alt lac mult mai mare, pe care se pot inchiria hidrobiciclete de 4 persoane si barci.

Mi-au placut si cele doua puncte de observatie, de unde puteai vedea toata zona. Semanau cu punctele de observatie folosite de vanatori. Mi-a mai placut de asemenea ca totul era construit din lemn si nu vedeai decat pe alocuri structuri de metal.

Am facut foarte, foarte multe poze. Mi-a luat ceva timp sa le selectez pe cele care am crezut eu ca sunt mai interesante si sper sa va placa:

Daca doresti sa vizitezi doar microrezervatia si nu si delfinariul, atunci tariful este de 10 lei pentru adulti si 5 lei pentru elevi sau studenti. Merita din plin cei 10 lei si nu vei regreta.

One comment

Comments are closed.