A Million Ways to Die in the West (2014)

Posted by

Am vazut trailerul la cinematograf anul trecut si am zis ca nu se poate sa ratez filmul si cumva, totusi, l-am ratat. Privind in urma, ma intrebam daca nu cumva l-am vazut si nu mai tin eu minte. Un film excelent pentru o seara relaxanta la televizor.

De obicei nu prea scriu despre comediile pe care le vad, fiind mai „specializat” in a-mi da cu parerea despre calitatea filmelor SF sau a celor care par cu adevarat interesante din anumite puncte de vedere, asa ca probabil nota acordata acestul film este si mai subiectiva decat de obicei. Mie mi-a placut, asa ca ii dau nota 8. Am ras cu pofta, are o multitudine de faze amuzante, e o parodie faina si merita vazuta.

Iar una din faze mi s-a parut de-a dreptul geniala. La un moment dat, intr-un garaj cineva parea ca sudeaza sau ceva de genul. Cine credeti ca era? …. din Back to the Future, care isi repara masina. Nu-mi aduc bine aminte, dar sunt curios daca nu cumva si replica e luata tot de acolo sau au refacut scenariul. Oricum, ideea de a insera secventa respectiva de film mi s-a parut geniala.

Daca doriti sa vizionati filmul, puteti cumpara DVD-ul de pe eMAG.ro (click aici), costa doar 25 de lei.

AMillionWaysToDieInTheWest