Movie 43 (2013)

Posted by

Filmul asta e atat de wrong (gresit), incat nici macar finalul lui nu e asezat unde trebuie. E o comedie ciudata, formata din mai multe filmulete inchegate intr-un alt filmulet, iar la final, dupa ce se desfasoara genericul, mai exista inca un filmulet fara vreo legatura cu filmul de dinainte. Desi totul e ciudat, anapoda si aiurea in film (si mai gasiti voi cateva adjective nasoale sa le puneti in lista), are cateva faze bune si amuzante.

Pot sa va spun ca am ras in hohote la cateva faze si probabil e un film de urmarit cu prietenii. Cred ca la ce panarama de film este, urmarit in 5-6 prieteni iese dezastru. Eu am ras singur pana la lacrimi. Oricum nu o sa intelegeti nimic din film, pentru ca nu e nimic de inteles.

E un film pe care mi l-as fi dorit sa-l vad in sala de cinematograf, unde probabil as fi ratat ultima parte pentru ca la generic lumea se ridica si pleaca si, cum v-am spus, genericul in filmul asta e mutat cu vreo 10 minute inainte de terminarea filmului.

Nu stiu ce nota sa ii dau, probabil nota 3-4, nu are nimic facut normal sau cu cap in el. In ciuda notei, eu zic ca merita vazut, ca sigur macar la o faza sau doua din film o sa radeti cu pofta. Si desigur, sper sa nu ma injurati dupa vizionare ca v-am spus de el. Ma repet, nu e nimic in filmul asta asa cum ar trebui sa fie.

https://www.youtube.com/watch?v=SKXoAzzZ_Pc

3 comments

Comments are closed.