MyWay – In trecut

Posted by

Zilele acestea am primit spre testare un laptop MyWay 10.01 de la Maguay. Probabil ca ei nu au vazut „Mouseul care merge pe apa” de au avut inconstienta sa imi dea la testat bunatate de laptop in ţipla. De ce am ales sa testez acest laptop? Simplu, vara fac un tur al tarii, anul acesta zona in care ma voi invartii este Bucovina, anul trecut am fost in Maramures iar laptopul acesta dincolo de faptul ca este o productie romaneasca e „dotat” cu ceva modele maramuresene/bucovinene.  Deci ati prins voi legatura.Despre ce tampenii fac cu el si ce am testat pana acum o sa va spun la final. Inca mai am multe de testat, rezistenta la foc, la apa si la pamant. Glumesc. Promit sa-l aduc intact si chiar cu ţiplele pe el pe care le-am desfacut cu grija si le-am pus deoparte.

Ideea e ca denumirea lui m-a pus pe ganduri, si am inceput sa ma gandesc la calea pe care am strabatut-o pana acum, la calea care o sa o strabat in prezent si la calea pe care o voi strabate de acum incolo. Asa ca in afara de un review al blogului vor fi trei articole sa zicem „sponsorizate” in care voi avea discuti despre „MyWay” in online.

Astazi am cautat in arhivele internetului sa vad statusurile care le-am avut de-a lungul vremurilor la blog. Astfel am avut:

2007-2009: Eu, cel de ieri de azi si de maine.

2010: Eu cand vreau sa fluier, fluier.

2011: Eu scriu haoti(k) nu ramane(sh)te

Deci asta a fost MyWay in 4 ani de blogging.