Nesimtirea umana nu are limite

Posted by

Nu stiu daca asta era titlu potrivit sau ca un titlu alternativ ar fi ceva de genu. Nesimtirea, un dar de la Dumnezeu. Dar sa revenim la intamplari.

De dimineata in parc pe banca, asteptam un prieten care ma ia in fiecare dimineata si ma aduce in Bucuresti. In fatza parcului o parcare mica de vreo 10-12 masini, in laterala parcului incepe o strada paralela cu bulevardul. Trotuarul si cu pista de biclisti ocoleste parcarea, e defapt un fel de rond acolo sau jumatate dintr-un rond.

Un sofer vine si parcheaza exact pe trecerea de pietoni de la straduta de nu mai aveai loc nici sa treci ca pieton si nici un caz ca biciclist. Practic trebuia sa te dai jos de pe bicicleta, sa o iei pe iarba de pe marginea drumului, sa sari bordura spre sosea si sa il ocolesti.

Ma pregateam sa ii fac o poza nesimtinului sa o pun pe blog cand apare un biciclist si incepe sa-l faca nesimtit si in toate felurile, ca acolo se parcheaza?, ca incurca circulatia, ca o fi si ca o patzi. Nu zicea nimic dar se vedea pe fatza lui uimirea ca nu stia cu ce a gresit. Pleaca biciclistul si el continua sa se uite cu o fatza nevinovata la mine la care nu mai ma pot abtine si ii zic. Nu va suparati pe mine dar are dreptate. La care el in continuare crezandu-se nevinovat intreaba: Da, dar unde sa parchez? La care eu ii arat, acolo (pe partea cealalta a drumului pe trotuar, 1 metru mai in fatza) si acolo (pe partea care oprise, 3 metri mai infatza) si in parcarea cu plata sunt 4 locuri. Pana la urma muta masina.

Sunt sofer, stiu ca nu avem locuri de parcare, dar la anumite locuri si ore e loc destul, doar ca ne-am invatat sa spunem nevinovati ca nu avem unde in alta parte sa parcam.

Poza e cam neclara ca e printscreen din film, ca nu stiu ce am setat pe acolo ca in loc sa faca poze telefonul, l-am setat sa filmeze.

Asa NU parcam

One comment

  1. Sa nu fim rai:) omul poate era cu capul in nori, faptul ca si-a mutat pina la urma masina si si-a pastrat calmul arata ca are totusi bun simt.

Comments are closed.