Netcamp 2010 – stiri calde de dupa, pe scurt

Posted by

Am atat de multe de povestit incat nici nu stiu cu ce sa incep. Pentru multi care ma urmaresc pe ici pe colo cam stiti ce am facut si in ce am fost implicat zilele trecute. Launch 48 si Netcamp 2010. Deocamdata o sa incep asa pe scurt cu chestile care le-am facut astazi. Pe scurt pentru ca am cel putin 10 idei de articole, in care vreau sa va vorbesc despre 100 de lucruri si prefer sa ma apuc tot in seara asta sa le notez. Deci articolul asta e doar introducerea intr-o serie lunga de articole interesante, si v-a fi cel mai neinteresant ca voi povesti pe scurt cam ce am facut toata ziua.

– Am luat trenul cu Raavi si am plecat spre Netcamp 2010
– Am ajuns la timp pentru Netcamp dar cei de la Venture Conect deja incepusera asa ca nu mi-am permis sa-i deranjez, trebuia sa astept pana la prima pauza.
– Ne-a vorbit Ian Broom, despre care o sa scriu mai multe separat, ca ne-a spus mult mai multe la Launch 48, un „nene” de la Nokia, Zoli, care o tine mereu pe unde ma duc cu „Azureus si Cloud” (imi place abordarea Microsoft, cred ca o sa scriu si despre asta un articol), si la final Hugo Pickford care de oboseala l-am pierdut, nu stiu despre ce a vorbit exact.
– Odata cu pauza, am facut primary focus pe primul lucru pe agenda mea ,o poza, v-am vorbit zilele trecute de asta, probabil iti trebuie ceva nebunie pentru asta, probabil puteam sa gasesc pe cineva sa ma introduca la Marius, dar m-am dus direct, i-am zis ca sunt fan al emisiuni Arena Leilor si ca pe agenda mea de obiective de atins azi este o poza cu amandoi pentru blogul meu. A fost foarte de treaba si foarte ok, am schimbat cateva vorbe despre emisiune si apoi a trebuit sa ma retrag ca erau si altii la „coada” cu treburi probabil mult mai importante decat nebuniile mele.

Haotik si Marius Ghenea

Ce urmeaza legat de nebunia asta? Poza cu Dragos Ansastasiu si Rucsandra Hurezeanu. Dece doar cu ei, doar ei imi atrag atentia la emisiunea respectiva, in rest nu stiu cine sunt, cu ce se ocupa, sau nu stiu doar cei 3 mi s-au parut niste oameni extraordinari.

Apoi iar in conferinta:
– Cem Tunakan a zis si el ceva chesti interesante despre care sper sa revin ulterior. Oana Solca a facut senzatie cu cateva afirmatii, sa vedem ce scriem si de ea maine, ca unele chesti merita citate, le gasiti pe twitter, si in final Teodor Cimpoescu ne-a prezentat magazinul de pe Facebook de produse Kaspersky. Aici iar o sa am un articol separat legat de ei, Microsoft, concursul castigat ieri si trecerea mea la linux.

PREZENTAREA PROIECTELOR LAUNCH 48

– aici e mult de scris , despre 2 zile de munca, despre 2 zile de colaborare in echipa, 2 zile de oboseala intensa, 2 zile de acumulare intensa de informatii, vin articolele separat in curand, daca ar fi sa va spun cat de tare a fost nu pot sa spun ca unu din colegii mei de echipa a venit de la Iasi pentru asta si a stat probabil cele 3 zile pe banii lui in Bucuresti pentru a traii intens aceasta experienta.

pauza de masa, prilej de pitch, socializare, comunicare. oameni noi, oameni vechi, noroc ca spre deosebire de mine oameni astia au carti de vizita.

Am avut de ales intre Mobile Dev, We Work Web si Start Up Now. Am ales pe ultima pentru a avea onoarea sa ascult si o prezentare facuta de Marius Ghenea, si mi-a placut inca odata ce a avut de spus sau modul cum a spus-o. Si restul au fost intesanti mai ales ca Marius a reusit sa ma mai trezeasca din „amorteala” datorata oboselii.

La final Vlad Stan a avut un Workshop mai altfel, si sa fiu dat naibii daca nu a fost super tare frate, da, probabil ca aia de mai citesc carti stiau de alea. Si aici am de povestit in amanunt toate prostiile pe care le-am facut acolo, de la gresitul pitch-ului, pana la o problema de care trebuia sa te prinzi repede, cu nu imi pot opera fiul, dar la care cu toate strofocarile mele creierul meu a refuzat sa o proceseze pur si simplu din cauza oboseli, si cand spun ca a refuzat, eu inca nici acuma nu am priceput de ce medicul era femeie, defapt nici nu am inteles problema de la inceput, in fine va povestesc separat.

Despre ce am invatat in ultimile 3 zile, ce am realizat, pe cine am cunoscut, si asa mai departe va spun in editia de Sambata a ziarului Haotik. [glumesc]

2 comments

  1. „Super tare frate”… si inceput sa calci pe urmele la cei de care zici ca nu stii cum de isi impart timpul sa reuseasca atatea in timp scurt… Inca procesez datele pentru ca sunt prea mult de spus…

  2. Si eu procesez date la greu, nici nu stiu cand o sa scriu aratea articole sau cate se vor pierde pe drum in umratoarele zile.

Comments are closed.