Nevasta sau amanta?

Posted by

Cand am citit titlu pe un forum ma asteptam sa fie iarasi cine stie ce dezbateri idioate despre cum e mai bine sa ai doar nevasta sau si amanta sau alte tampenii de genu asta, dar am zis ca sa intru totusi sa vad despre ce e vorba. Ce ma intrigra in titlul era „sau” pentru ca era clar ca trebuie un „si” acolo si ca raspunsul e: ambele.

Cand am deschis articolul am vazut ca e vorba de un banc insa nu ma asteptam sa fie vorba de un banc atat de bun. Sau poate mi s-a parut foarte amuzant ca raspunsul meu inainte sa citesc bancul era „nevasta si amanta”… Oare toti programatorii raspund lafel???

Se făcea un sondaj de opinie cu privire la relațiile conjugale și modul de a le privi în diverse pături sociale. Prima dată este întrebat un muncitor:
– Cum credeți că e mai bine, să ai nevastă sau amantă?
– Păi, dom’le, io zic că e mai bine să ai nevastă.
– De ce?
– Esti mai împăcat să stii că te-ai însurat după lege, că nu trăiesti în păcat și au și copilasii doi părinti, cum se cuvine.
Urmează un intelectual, aceeași întrebare:
– Părerea mea este că e mai bine să ai amantă, pentru că e relativ mai civilizat: când unul se plictiseste, pleacă pur si simplu, fără formalități, divorț, tribunale etc. Și-apoi mai e și acel savuros sentiment de clandestinitate…
Se ajunge la un programator:
– Fără îndoială, cel mai bine este să ai si nevastă, si amantă. Acum, de exemplu, nevasta știe că sunt la amantă, amanta stie că sunt la nevastă, iar eu stau liniștit la calculator…

2 comments

Comments are closed.