Nike: Find Your Greatness

Posted by

 Am vazut acum o saptamana campania si primul clip din campanie. Si mi-a placut, dar cand am vazut pe twitter acum cateva zile si cel de-al doilea clip al campaniei, am zis ca e musai sa scriu in weekend despre el pe blog. In aceeasi ideee ca si campania Vodafone – Impreuna, si campania Nike e menita sa scoata aurul din noi, adica ce e mai bun si mai frumos in spiritul uman.

Cum spuneam si in urma cu ceva vreme, tind sa cred ca aceste reclame pot schimba oameni si pot schimba lumea, o pot face mai buna, mai frumoasa, mai altfel decat este ea acum. Reclama de mai jos a ajuns pana acum la 4 milioane de vizualizari si sunt sigur ca o sa creasca si mai mult.

Imi doresc sa vad acest lucru in fiecare om de pe strada, in fiecare prieten, in fiecare membru al familiei. Si va doresc si voua sa vedeti la fel. Pentru ca merita.

De asemenea, va dau bonus inca o reclama din seria „Find Your Greatness” care mi-a placut foarte mult: „The Jogger”,  si daca intr-adevar sunteti curiosi sa vedeti toate clipurile, nu trebuie decat sa cautati pe YouTube – Nike: The Greatness si o sa le gasiti.

P.S. Chiar daca sunt reclame, zic eu ca merita sa le dati share sa le vada si altii.