Noi device-uri in teste

Posted by

 Intra azi seful in birou, imi intinde o cutie mare cu o tableta si imi zice „Fii atent, tableta asta trebuie sa o duci maine la Bucuresti, te intalnesti cu Costin la adresa …” se cauta putin prin buzunarele de la costum si imi intinde o foaie pe care era trecuta adresa, „…si ii dai cutiile astea doua. Aaaa si vezi ca trebuie sa iti dea doua casti, una pentru mine si una pentru tine, pentru mine am ales varful de gama, adica Plantronics Voyager Pro HD, iar pentru tine am luat ceva mai light, care iti permite sa te conectezi la mai multe telefoane simultan, un Plantronics M50, dar vezi, poate reusesti sa te abtii in a te lega la telefoanele vecinilor.”

Deci maine ma duc la capitala sa iau produse noi in teste. Abia astept sa ma joc cu ele si sa va spun ce pot face. Am citit ceva pe net ca poti sa le controlezi cu ochii, aa nu, ala era S III -ul, ca poti sa modifici pagina de e-mail, sa vezi vremea si alte chestii de genul asta, cu ajutorul serviciului Vocalyst.

Daca aveti idee cum pot testa castile si cum pot sa il conving pe sefu’ sa imi dea in teste si casca aia a lui profesionala, lasati un comentariu.

Revin in curand cu detalii despre cele doua casti.

2 comments

  1. Ii spui ca daca iti lasa casca suficient de mult, o sa poata controla roboteii contruiti de tine, vocal, oriunde s-ar afla.

  2. Pana ajungi acasa, pune-o la ureche, intra in metrou, urca-te in unu si suna-l si intreaba-l cum te aude, asa testezi si tu cum auzi la randul tau.Daca treci de testul asta, restul conteaza mai putin(cu exceptia autonomiei bateriei).

Comments are closed.