Noua Silva – MNAC

Posted by

rola film Astazi vin cu un scurt montaj de la ultimul eveniment la care am participat. Despre cum a fost la eveniment am scris ieri. Astazi va invit sa vizionati un scurt video despre ce s-a intamplat acolo.

Ma gandeam sa pun si ceva comentarii scurte pe film dar timpul meu e din pacate destul de limitat. Sper sa va placa ce a iesit:

Nu va sfiiti sa lasati comentarii despre ce mi-a iesit dar va spun ca pentru mine e o simpla joaca si nu doresc sa fac ceva profesional. Daca as vrea asta m-as inscrie probabil la ceva cursuri din domeniul filmului. Oricum o sa citesc cateva carti din domeniu ca sa ma prind si eu cam care e treaba cu arta asta.

6 comments

 1. Am scris si eu despre eveniment, am bagat si noua reclama, insa n-am mai apucat sa fac un montaj. Am mai filmat cate ceva, insa drumul de la Bucuresti pana la Iasi e lung si n-am mai apucat sa ma uit peste 🙂

  Daca vrei sa vezi reclama din nou, o gasesti aici: http://berarul.ro/sa-redescoperim-berea-silva/

  As vrea si eu sa stiu cum se cheama melodia de pe fundal, ca s-o pun pe repeat :). Oricum, mi-a facut placere sa te cunosc.

 2. Primul impuls a fost sa intreb, unde naiba ai gasit reclama ca am cautat-o de am inebunit in cautarea mea de a gasi melodia de fapt.

  Melodia este: Yann Tiersen – J’y suis jamais allé (vezi ca am pus-o aseara ep blog separat si de acolo am extras-o, mai e si videoclipul dar nu se vede pe IP de germania, si asa mi-a venit mail ca cipiright notice dar macar nu-l blocheaza decat in US si 2-3 tari)

 3. tocmai am ascultat o melodie simfonica la bere silva, si nu o recunosc. ma poate ajuta cineva? multunesc.

 4. Te referi la melodia din clipul de mai sus? O gasesti aici:
  haotik.ro/2012/03/14/ce-ascult­am-azi-14.htm

 5. nu este acest clip. melodia este dintr-o sinfonie cunoscuta, dar spre rusinea mea nu- mi amintesc care.

Comments are closed.