Nu vreau sa fac bani

Posted by

Fiind adminul unul din adminii celui mai mare forum despre bani pe net din romania sunt foarte des intrebat cum fac bani si sunt rugat sa invat pe altii despre asta. Eu le explic frumos ca majoritatea lucrurilor care le descoper le pun pe forum si ca nu pot explica de 10 ori pe zi la 10 incepatori aceleasi lucruri si ca le pot citi acolo. Multi nu vor sa citeasca macar, vor sa stea si sa le pice banii asa dupa internet. Uneori ma intreb daca ei chiar vor sa faca bani. Acum ii critic dar uneori ma uit la mine, si la modul in care reactionez. Testele pe siteul unui prieten mi-a aratat ce mare efect are pozitionarea bannerelor, si cat de usor sunt influentate de o miscare putin mai la stanga sau orice mica modificare asupra lor. Partea interesanta vine acuma. Am acelasi script pe un site de al meu, tema este oarecum asemanatoare, dar nu am introdus banerele minune care mi-ar aduce trafic. Uneori desi ii critic pe cei care nu vor sa citeasca nu vad ca nici eu nu vreau sa fac bani intodeauna. Stau si imi pierd timpul cu alte treburi in loc sa fac modificare respectiva.

Tot o asfel de modificare a intarziat la forum aproximativ 3 saptamani, modificare care dupa o socoteala asa din minte mi-a adus o pierdere de 10-15$. Si mi-a luat maxim 2 ore modificarea aia. Cei drept cand am facut-o am adus si multe alte inbunatatiri, dar am ratat o perioada a forumului cand traficul a fost foarte ridicat. Acum am facut modificarea dar traficul nu mai e lafel ca cel de dinainte. Poate si pentru ca a inceput scoala.

In concluzie. Nu se fac asa greu bani pe net, dar intre a spune vreau sa fac banii si a avea cu adevarat vointa este o mare diferenta.

One comment

Comments are closed.