O cariera in videochat, la fel de respectabila precum in orice alt domeniu, dar cu beneficii mai mari

Posted by

Economia este guvernata de regula cererii si a ofertei, iar persoanele care ofera servicii sau produse necesare societatii sunt rasplatite pe masura. Orice antreprenor stie acest lucru, dar el ar trebui cunoscut si de tinerele care isi cauta o cale pe plan profesional.

Prin urmare, cei care judeca diferitele cariere dupa niste norme morale invechite, fara legatura cu evolutia societatii actuale, chiar nu merita sa aiba parte de atentie. Valoarea unei profesii precum cea de model de videochat la Studio-20.ro, spre exemplu, este firesc sa fie judecata in functie de castigurile pe care le genereaza, nu de niste prejudecati desprinse din cele mai vechi timpuri.

Iata de ce, astazi, o cariera in industria site-urilor de divertisment pentru adulti poate fi considerata la fel de respectabila ca orice alta meserie, cu diferenta esentiala ca veniturile pe care le aduce sunt mult superioare!

Legea respectata in proportie de 100%

Exista diferite pareri videochat cum ca domeniul nu ar fi legal. Acestea nu isi au absolut nicio justificare, fapt care poate fi constatat de orice fata, inca din ziua in care isi incepe activitatea intr-un studio. Ea primeste si semneaza un contract de artist-interpret, in care sunt prevazute drepturile si obligatiile fiecarei parti.

Apoi, la fiecare plata efectuata – adica de doua ori pe luna – primeste si acte aditionale, in care sunt trecute absolut toate detaliile activitatii sale, inclusiv taxele si impozitele platite catre statul roman. Suma neta este virata in conturi deschise pe numele modelelor, la orice banca din Romania doresc. De asemenea, ele isi pot vizualiza in orice moment statutul fiscal chiar pe site-ul ANAF.

videochat

Dovada veniturilor mari castigate de modele

Toata lumea stie, de mai multi ani, ca in industria de videochat se castiga foarte bine. Multe studiouri sustin ca modelele lor ar avea venituri impresionante, de zeci de mii de euro pe luna, insa nu toate pot sa si dovedeasca acest lucru. Tocmai de aceea, este esential ca fetele aflate la inceput de drum sa aleaga o companie care sa dea dovada de maxima transparenta, inclusiv cand vine vorba de bani.

Studio 20 poate oferi dovezile necesare in orice moment, chiar si in cadrul interviului de angajare. Managerul este dispus in orice moment sa arate incasarile celor mai de succes modele de videochat. Si, intr-adevar, pragul de zece mii de euro pe luna a fost depasit de mai multe fete, precum Raquelle Diva, Eva Sin, Devious Angell sau Sasha Red.

Importanta stabilitatii

La fel ca in orice alt domeniu, si in videochat exista atat locuri de munca stabile, care iti ofera siguranta pe termen lung, cat si companii aflate abia la inceput, care nu pot oferi nicio garantie. De aceea, este important ca incepatoarele sa aleaga o echipa cu multa experienta in domeniu.

Acesta este cazul cu Studio 20, care isi desfasoara activitatea de aproape doua decenii si deja are locatii pe nu mai putin de trei continente: Europa, America de Nord si America de Sud. Aici, nu numai ca nu exista vreun risc sa iti pierzi jobul pentru ca studioul se inchide peste noapte, dar vei avea si avantajul colaborarii cu profesionisti care cunosc toate secretele industriei de videochat.

Cand vrei sa iti alegi calea in viata, nu mai tine cont de prejudecati depasite, ci ai in vedere doar interesele tale personale si posibilitatile pe care ti le ofera fiecare domeniu!