O zi minunata

Posted by

Astazi a fost o zi minunata de decembrie desi la inceputul ei nu se anunta chiar asa de extraordinara. In primul rand am fost la Azuga sa ma dau cu placa. Urmeaza filmuletul mai tarziu pe blog.

Al doilea lucru minunat care mi sa intamplat a fost sa fiu anuntat de Flamingo ca laptopul meu sa reparat si pot venii sa il iau. Deja incepusem sa ma intreb daca il voi lua inainte sa plec in Austria.

Apoi la un moment dat prin zapada afanata am pierdut putin controlul si am zburat intr-o rapa si am gasit o placa de snowboard. DIn fericire jos la baza am gasit si proprietarul ei, si am fost destul de multumit ca am facut o fapta buna. Am fost si recompensat dublu decat mi-as fi dorit. Din moment ce am coborat cu a doua placa in mana tocmai de sus imi doream ca recompensa o noua urcare ca sa ma dau nu sa car placi pe partie. Am primit 2 urcari in loc de una asa ca am fost mai mult decat multumit. Eram multumit oricum si daca nu mi-ar fi dat nimic.

Bineinteles ca postul acesta l-am scris de pe proaspat reparatul laptop.

One comment

  1. Azi cred ca ai fost prezent pe chat la emisiunea lui Bobby Voicu de pe Radio Lynx si cand am intrat pe chat m-ai salutat. Nu am fost atent si am observat salutul tau ceva mai tarziu si nu am replicat. SCUZE!

    Scriam aici ca nu am gasit un formular de contact. O seara placuta.

Comments are closed.