Ofer 5 invitatii la Netcamp 2012

Posted by

 Despre Netcamp 2012, cel mai vechi eveniment despre Internet, v-am mai vorbit, pentru ca a fost una din cele mai importante momente in care eu am facut pasi mari  inainte, pe drumul meu de dezvoltare personala si ca antreprenor.

Anul acesta, pe 22 noiembrie, organizatorii Netcamp fac un pas inainte spre comunitatile locale de antreprenori si, pentru a sprijini dezvoltarea acestora, au decis sa ofere accesul gratuit, pe baza de invitatie, celor care fie au deja un proiect online, fie sunt la stadiul de idee, dar doresc sa isi valideze ideea, dar si acelora care sunt momentan in zona de documentare despre ce inseamna un start-up.

Evenimentul se desfasoara pe perioada unei zile si cuprinde conferinte, seminarii si dezbateri legate de dezvoltarea web si mobile. Printre vorbitori, se numara o serie de romani care au cunoscut deja succesul in lumea tech si pe care ii puteti aborda in pauze cu intrebari specifice afacerii voastre.

Legat de cele 5 invitatii din titlu si de ce am spus mai sus, sunt curios pe cine ai dori sa intalnesti la acest eveniment, dar si mai ales de ce. Cele mai convingatoare cinci motive vor primi access full-day la acest eveniment.

De asemenea, dezvoltatorii de aplicatii pot veni sa isi promoveze aplicatiile, iar sub aceeasi umbrela a evenimentului, mai au loc inca 4 initiative la fel de interesante:

Start Up Now! – un workshop in cadrul caruia participantii vor invata cum se transforma o idee intr-un proiect web, trecand prin toate etapele acestuia si beneficiind de indrumarea unor cunoscuti antreprenori online.

MobileDev – o sesiune care isi propune sa-i reuneasca atat pe actualii dezvoltatori de aplicatii mobile, cat si pe cei interesati sa abordeze teritoriul mobil si sa afle cele mai noi aplicatii si tehnologii din domeniu.

WeWorkWeb – o intalnire a dezvoltatorilor, designerilor si managerilor din companii de web development si interactive, pentru a impartasi ultimele noutati si idei cu o parte din profesionistii comunitatii web locale.

Mobile Demo Zone –  zona speciala de expozitie pentru dezvoltatorii de aplicatii mobile, care vor avea oportunitatea sa-si prezinte aplicatiile si sa interactioneze cu alti antreprenori si specialisti in domeniu.

Din pacate, lipseste si anul acesta din program Launch 48, una din cele mai tari chestii la care am participat vreodata si despre care il intreb in fiecare an pe Manafu, daca se va mai face.

Voi comunica alegerea mea si cei 5 castigatori ai invitatiilor, pe blog, pe data de 19 noiembrie. In caz ca nu obtii unul din cele 5 locuri puse la dispozitie de catre mine, mai ai o sansa, completand formularul de inregistrare de aici. (Invitatiile de pe site vor fi acordate pana in data de 21 noiembrie in cadrul unui proces de preselectie, dar si in limita locurilor disponibile.)

Deci, ne vedem acolo?

4 comments

  1. As vrea sa-l ascult pe Vlad Stan, dar si pe toti cei care au reusit in antreprenoriatul online. Pentru ca mai am inca multe de invatat, iar cu o floare nu se face primavara. 🙂 Am dezvoltat proiecte online care nu si-au atins inca scopul propus. Iata de ce vreau sa aflu unde am gresit si ce pot face mai departe.

  2. De curand am inceput sa construiesc o afacere proprie in domeniul serviciilor IT/web. Ma intereseaza in special workshop-ul Start UP Now pentru ca de invatat avem mereu.

    Si cel mai bine cred ca pot invata din experienta celor care au trecut deja prin ceea ce trec eu acum si au reusit sa se remarce in domeniu.

    De asemenea as vrea sa aud ce au de spus Mihai Sfrijan si Alexis Bonte, pentru ca nu o singura data mi-a trecut prin minte ideea de game development.

    E prima data cand incerc sa ma inscriu si sa particip la netcamp si nu stiu exact la ce sa ma astept. Un lucru stiu sigur, daca primesc invitatia, voi veni pregatit cu caiet si pix pentru a „inregistra” cat mai multe idei/informatii.

  3. Deci toti cei care au cerut invitatie au primit. O sa primiti mailul oficial cu invitatia direct de la organizatori in cursul zilei de azi.

Comments are closed.