Pisa-m-as pe voi de smecheri

Posted by

In primul rand imi cer scuze cititorilor mai sensibili in privinta titlului. Dupa ce ca e plin drumul de cretini care se cred Ayrton Senna si care de obicei sfarsesc ca el (fie-i tarana usoara) acum avem si bizoni nascuti smekeri. Imi pare rau ca nu am reusit macar sa-ti iau numarul, imi pare de asemenea rau ca nu am avut camera pe bord. Nu-i nimic de maine fixam iar camera pe bord si inregistram idiotii din trafic.

Deci cum veneam eu asa calm de la Bucuresti in seara asta, pe banda 1, ca de cand ma dau cu motorul, nu prea mai merg cu masina cu mai mult de 90 la ora, maxim 100, dau peste un nene care dormea, si cum era si normal ma asigur, dau semnal si incep sa depasesc. Aproape imi terminasem depasirea si ma pregateam sa dau semnal si sa intru pe banda 1 cand apare bizonu, cu jeep-ul mare si cu flash-uri. Ceva de genu „sari in p&*$ mea afara de pe sosea ca trece eu, marele smeker”. Mi-a sarit tandara si am dat drumu’ la avarii sa ii arat ca ii „multumesc” pentru faptul ca e idiot. Vai, s-a enervat dobitocul asa ca a aprins faza mare si a lasat-o asa. Am atins usor frana, aratandu-i ca ar putea urma o frana brusca, care s-ar solda cu un accident in care ar fi vinovat. S-a enervat si mai tare dobitocul, asa ca a dat drumu’ la semnale (rosu – albastru) la sirena, si a boscorodit ceva si in statie, nu am inteles ce, ca aveam radioul pornit.

Aruncandu-mi ochii in oglinda la dobitoc am zarit si privirile speriate ale celor doi tineri luati la ocazie, mi-am dat seama rapid de cresterea adrenalinei si ca situatia ar fi putut evolua rapid intr-o situatie foarte tensionata, masini strambate, eu cu levierul in mana, probabil arme descarcate in legitima aparare, si niste autostopisti nevinovati la mijloc, asa ca am renuntat la ideea de a scoate mana pe geam si a ii arata m&%$ si am accelerat si m-am bagat pe banda 1. Si s-a dus idiotu mai departe, bineinteles cu girofarurile si sirenele stinse, ca nu era in nici o misiune.

Acum am si eu o intrebare pentru domnii politisti. La lege scrie ca lumina rosu-albastra obliga la stationarea imediat pe dreapta a masinii. Daca la salvare, unde e albastru, trebuie sa incetinesti si sa te dai laoparte la rosu (politie si pompieri) trebuie sa stationezi chiar. Dar in cazul de fatza cand era doar un idiot poate cu girofaruri ilegale montate pe masina cum ar fi trebuit sa fac? Noroc cu autostopistii mei, ca altfel mai trageam o linioara la categoria celor care m-au depasit pe „a treia” banda, pe contrasens, ca nu ma dadeam laoparte decat mort.

Ahh si ce rau imi pare ca nu i-am luat numarul, ca sunam la 112.

Oricum, de maine camera video inapoi pe bord, ca sunt sigur ca si pe intuneric se vede pe camera numarul si modul lui exemplar de comportament. Ca se reflecta in parbriz noaptea si cand face cu farurile si cand porneste girofarurile, si daca nu, putem sa scoatem camera pe geam in cateva secunde.

E vreun presedinte care ma poate scapa de smekerii astia ? De asta parca as risca sa-l votez pe Vadim.

3 comments

  1. „23 de milioane de nesimtiti, de coate goale
    Isi permit sa incurce coloanele oficiale
    Uite tuica, uite femei si sarmale, pentru cei alesi
    Cauti dreptatea frate? Cauta usa si iesi!”

  2. domnu nano, te stiam baiet destept…numaru la masina ? parca iti montasei camera video pe masina…ce bune era in asa moment…

  3. :)) haotik… nu stiu la ce te astepti tu dar trezestete la realitate pentru ca esti in romania… Aici bunul simt nu a ajuns inca.. Si chear daca a ajuns putini oameni lau primit si pot sa fiu sigur ca tin de el nu il dau la altii … Asa ca nu vad de ce te-ai inerva..

Comments are closed.