Ploiest Tweet Meet 2 – Rezultatele sondajului

Posted by

Desi am fost destul de ocupat, am apucat sa analizez o parte din datele pe care le-ati completat in chestionarul de la sfarsitul evenimentului si abia azi am reusit sa termin analiza rezultatelor sondajului facut cu aceasta ocazie. Si iata rezultatele si concluziile la care am ajuns.

Astfel, la intrebarea legata de ziua in care ar prefera evenimentul:

57.7 % au ales Sambata (15 persoane)
23.1 % au ales Duminica (6 persoane)
19.2 % au ales Vinerea (5 persoane)

Au existat si persoane care au ales atat Sambata cat si Duminica, ziua preferata pentru eveniment.

Legat de orele la care e bine sa inceapa evenimentul:

41.7 % au ales Ora 19
33.3 % au ales Ora 20
16.7 % au ales Ora 18
8.3 % au ales Ora 17
restul orelor, nefiind alese de nici un participant, le-am scos din calcule.

Legat de lucrurile care le-au placut la eveniment, am remarcat in mod deosebit ca printre ele a figurat @Strumfitaa cu 20.8 % si asta poate insemna ca, fie a avut ceva deosebit, fie ca 20.8 % din persoanele de la eveniment au venit datorita ei fiind prieteni sau cunoscuti. De asemenea, unul dintre invitatii de la Bucuresti a venit tot la invitatia ei, din cate am inteles, deci are o influenta de 20% asupra evenimentului. Despre restul lucrurilor care le-au placut, voi trata putin mai incolo, in general invitatii, prezentarile sau alte cateva chestii de genul asta.

Dintre lucrurile care nu au placut la eveniment, as mentiona doar cateva mai des intalnite, cum ar fi locatia prea intunecoasa, cu prea mult fum sau antisocializare.

Legat de motivul prezentei la eveniment:

33.9 % au venit pentru a cunoaste oameni noi
24.2 % au venit pentru a invata lucruri noi
24.2 % au venit pentru a vedea ce se mai intampla in online-ul judetului Prahova
16,1 % au avut curajul sa recunoasca faptul ca vin pentru a-si face reclama
1,6 % adica un singur om a avut si alt motiv al prezentei si anume: Curiozitatea.

Concluziile:

Se pare ca cea mai potrivita zi e Sambata, dar nici Duminica nu e asa rau pentru astfel de evenimente, iar ora cea mai propice cred eu ca este ora 18.00 pentru a incepe lumea sa vina si la 19.00 sa se dea drumul evenimentului propriu-zis.

Tot legat de locatia in care s-a desfasurat editia a doua, as vrea sa mai adaug ca, desi parea facuta contra socializarii dintre oameni, eu am reusit sa ma plimb pe la toate mesele si sa socializez cu toata lumea, ba mai mult, in exces de zel, am ajuns si la o masa unde nu aveau vreo treaba cu evenimentul, si am reusit sa socializez si acolo cu o tanara domnisoara avocat care, am inteles ca nu are blog, dar scrie o carte. Poate in curand vom fi invitati la lansarea ei de carte, cine stie. Iarasi, nu mi s-a parut prea mult fum, desi era mult mai bine in lipsa lui, intr-adevar. Si subscriu si eu la capitolul intunecoasa, cand ai nevoie de socializare intre oameni care nu se cunosc e bine sa le vezi cat de cat chipurile, ca sa ii recunosti totusi si a doua zi pe strada.

Legat de PloiestiTweetMeet editia 3, o sa vin cu ceva propuneri intr-un post zilele urmatoare si acolo o sa comentam ideile pe care eu le am daca sunt bune sau rele. Tot acolo o sa ma leg si de alte „cerinte” pe care le-am gasit in chestionare sau pe twitter.

One comment

Comments are closed.