#PloiestiTweetMeet Editia a II-a – Prezentare generala

Posted by

Aseara am fost la editia a II-a a ploiestitweetmeet-ului. Atmosfera a fost foarte placuta, lumea s-a distrat si totul a iesit bine, desi se putea si mai bine. In primul rand, tin sa ii multumesc lui Vlad pentru organizare, pentru ca, desi am fost si eu trecut pe lista de organizatori, evenimentele din ultima vreme, care m-au dat putin peste cap cu toate activitatile, m-au facut sa fiu destul de putin implicat in organizarea acestei editii. Promit sa ma implic mult mai activ in organizarea urmatoarei editii.

Oricum, vor urma mai multe posturi legate de aceasta editie, pentru ca am mai multe de spus si nu as vrea sa fac un post lung si plictisitor, legat de toate aspectele evenimentului.

In primul rand, lista cu participanti, desi o sa imi fie cam greu sa nu sar pe vreunul dintre participanti, dar ne straduim pe cat putem sa ii punem pe toti:

@sekret – Organizator
@FlorinGrozea – Invitat special

Apoi cei care au fost prezenti si la prima editie:

@valiovidiu
@militaru
@alexzizzou
@ravvi
@kriogen
@zanardi1
@strumfitaa
@ddragos
@sekret

Si, nu in ultimul rand, lume noua:

@andreyaalexa (multumim pentru afis si pentru ajutorul in organizare)
@mitzanu
@djcata
@brain_host
@codrosu
@jorjiana
@cristinacirstea si o prietena de-a ei care am inteles ca inca nu are cont pe twitter
@euJohn
@LilianaCostache

Daca am uitat pe vreunul, sa ma trageti de maneca, ca de o ora tot alerg dupa conturile voastre de twitter sau de pe siteurile pe care le-am notat indescifrabil pe o foaie.

P.S. Urmeaza inca 2-3 posturi legate tot de eveniment, unu cu questioare „questionare”-le, unul legat de modul de a comunica si de frica aia de moarte vs frica de a vorbi in fata unor necunoscuti si, poate si al treilea, Dumnezeu stie despre ce mi-o mai trece mie prin cap.

4 comments

  1. Si eu astept urmnatorul tweet-meet.mi-a facut deosebita placere sa cunosc lume noua si sa ne intalnim cu totii in acelasi loc pentru a ne cunoaste,pentru a schimba pareri,etc.

Comments are closed.