Poveste fara sfarsit…

Posted by

Astazi in drum spre angajatori de top, mai opream pe ici pe colo sa intreb un om sau altul pe unde e Sala Palatului, si la un moment opresc langa un tip nu prea bine imbracat si care nu prea stia el sa ma indrume catre Sala Palatului dar ma intreaba daca stau pe motociclism.ro sau probabil pe alt forum. Fiind incepator in ale motociclismului si destul de huiduit de comunitatile online pentru ca mi-am luat R1 de 1000 nu prea stau pe acolo, si nici nu prea stiu pa cere 2-3 forumuri din cele 5-6 existente sunt rareori activ. Asa ca i-am raspuns ca poate, ca nu stiam sigur.

Imi arata o rana urata la picior si ma asteptam sa imi ceara bani. Imi spune ca nu vrea bani, ca ca doar sa confirm povestea lui pe forum. Ajung pe forum si citesc povestea lui Victor in mare asemanatoare cu cea care o auzisem la semafor.

Poveste postata si discutata din 9 aprilie, astazi fiind in 23. Vazand cum ca incearca sa stranga bani de mai multe luni de zile, si mai ales stiind ca motociclisti au in general bani iar 2000 euro se strangeau relativ repede imi dau seama ca ceva nu e in regula. La asta se mai adaugau si comentarii ale unor oameni mult mai credibili de pe forum care s-au oferit fie printr-o fundatie sa plateasca operatia din Austria, nu sa ii dea lui bani, fie sa il opereze in Romania, si acesta a revuzat vrannd sa se duca la nu stiu ce anume medic din Austria. Dupa ce am citit atent tot era clar ca omul are o problema mult mai grava la cap pe langa cea de la picior. Cand ai probleme cu capul, nu ai ce sa faci, nu intra in limitele normalului si ale logici cu care suntem invatati.

Asa ca am ramas uimit de doua chesti. Cum poti sa ti infectata o rana atat de urata pentru a face rost de bani. Am ramas uimit pana unde poate merge lasitatea umana pentru niste bani.

Ce m-a deranjat este ca desi toata lumea vrea sa il ajute, nimeni nu il ajuta. E clar ca au existat destui creduli care i-au donat mai multe milioane, si e vorba de zeci de milioane. De ce nu fac plangere la politie respectivi pentru ca ar trebuie totusi operat cu forta iar daca rana si-o provoaca singur (slabe sanse sa fi avut motor vreodata) de ce nu il inchide undeva la nebuni pentru siguranta lui.

Eu daca vreau sa ma sinucid ma ia politia, oare nu exista lege si impotriva multilarilor. Ok, am inteles ca s-au gasit ceva urme de morfina si opium in sange. Oare nu poate fi internat fortat cumva atat pentru operatie cat si pentru dezintoxicare in caz ca are si astfel de probleme?

Raman uimit cum cateodata omul renunta atat de usor la propria viata si o risca pentru nimic asa cum raman lafel de uimit cand vad altii care fac eforturi supraomenesti pentru a-si pastra viata.

La final pun si linkul catre forum, dar va avertizez ca pozele sunt destul de socante, si ca intradevar stare lui de azi era poate mai grava ca in poze. Si nu ii dati bani pentru ca nu se stie unde sau pe ce se duc banii aia.

2 comments

  1. Cred ca ar fi prea mare coincidenta de nume ca sa fie altul, cred ca tot asta e fiind din constanta.

Comments are closed.