Povestea celor 4 ID-uri de messenger

Posted by

Zilele trecute a venit vorba de id-urile mele de messenger si de faptul ca stau pe 3 id-uri, iar mai nou pe 4. Toata lumea a inceput sa ma intrebe, de ce 4, pentru ce sunt cele 4, ce fac cu 4 id-uri, asa ca m-am gandit sa vin cu ceva explicatii.

Primul e dragos_schiopu, ce e cu el, poveste veche, e primul id pe care l-am avut. La un moment dat petreceam seri intregi certandu-ma cu un dobitoc, uneori pleca el trantind usa de la sala de net (ca aveam si alti prieteni in sala) alteori stingeam eu calculatorul plin de nervi. Asa ca am decis dupa o vreme ca nu face bine nimanui si ca trebuie sa schimb id-ul de messenger. Daca ma intrebati ce oameni am in el, nu stiu, mai ales ca am sters lista la un moment dat. Si au ramas cativa, majoritatea prieteni foarte vechi care sigur au si un alt id de-al meu. La un moment dat am dat de un Schiopu Dragos pe facebook, i-am propus sa-i dau id-ul meu fara nici o obligatie dar a zis ca deja are un id si prieteni il stiu asa ca nu a fost omul interesat, dar oferta ramane in continuare deschisa legat de acest id.

Asa a aparut nanotel_ro, id-ul pe care il gasiti la fel de des pe net ca si numele de Haotik. E id-ul de baza ca sa zic asa, are legatura cu firma pe care o detin, cred ca e destul de simplu de facut legatura asta nu? Aici am parteneri de afaceri, bloggeri din ploiesti, bloggeri din  bucuresti, prieteni, un grup special pentru gagicile de pe net, acvaristi, motociclisti, paintball si la urma grupul Diversi. Contine mii de persoane de la oameni pe care nu-mi permit sa-i stresez mai des de o data pe luna (Zosso,  Bobby, Krumel) pana la tot felul de dubiosi care vor sa imi vanda CC-uri.

Al treilea id sincer nici nu stiu de ce l-am facut, e legat de un site, este fabricadebani_com nici nu stiu bine cand l-am facut, daca avea un scop anume, probabil ma cautau multi sa ma intrebe cum fac si ei bani pe net („dar repede ca in 20 de minute plec la pregatire”). Probabil am vrut sa separ afacerile de acesti oameni si asa am creat acest id. Aici multi Diversi si cativa prieteni din cercul de oameni cu care am facut afaceri online.

Al patrulea id nu o sa il scriu aici, nu e foarte public desi nu e nici ascuns si e chiar usor de ghicit. E cu haotik in el. Cand m-am angajat la 1and1 eram oarecum suspicios si cu idei comuniste despre un angajat care are si firma asa ca am evitat sa le dau id-ul meu de messenger si in prima zi de munca mi-am creat acest id de messenger. In el am un singur grup Work in care sunt colegii de munca si inca un grup Prieteni in care sunt prietenii adaugati in prima saptamana de munca, pana m-am prins eu ca nu are nimeni treaba cu ce id sau ce firma am si daca tot foloseam pidginul am inceput sa bag si nanotel_ro sa fie activ.

In principiu nu uit sigur parola si daca intru de pe un computer pe undeva, la universitate, la un prieten, un meebo ceva, intru pe nanotel_ro de aceea e si cel mai bine sa il adaugati pe acesta daca intr-adevar aveti treaba cu mine. Nu va ajuta cu nimic sa le aveti pe toate 4, mai ales ca de cele mai multe ori sunt pe linux si sunt cu toate 4 active.

Ma gandeam la un moment dat sa fie de baza cel cu haotik, dar nu sunt cel mai sigur daca vreau asta.

De asemenea vazand ca am foarte multi acvaristi in lista, ma bate gandul sa fac un id special pentru ei, si sa ii separ pe liste de genul acvaristi ploiesti, acvaristi bucuresti etc.

One comment

Comments are closed.