Povestea LER-ului

Posted by

Am vrut sa scriu un articol, in timpul scrierii lui mi-am dat seama ca puteam face si un plugin, am depus cererea de aprobare de la wordpress, de obicei dureaza o zi; dupa trei zile vine mail:

Hi. What is ler?

Le-am dat un mail lung cu explicatii despre cum nu inseamna nimic si despre un plugin care nu face nimic si cum ca ii inteleg daca nu il vor aproba. Mi-au zis ca in maxim o ora primesc raspuns, iar raspunsul cred ca il stiti deja.

4 downloaduri in prima zi, 14 in a doua zi, …  27 in total

7 comentarii, cred ca se puteau si mai multe…

Pluginul nu facea nimic si totusi ca sa nu faca chiar mai nimic, punea la activare in footer un mesaj „Acest blog contine LER!”. Multi s-au uitat sa vada ler pe blog, ce cautau numai ei stiu. Altii mai destepti au luat pluginul si s-au uitat in codul sursa ca sa vada ce face.

Cred ca cu 2-3 A-listeri ar fi iesit un viral de toata frumusetea, dar nu-i nimic impreuna cu o companie poate la anul se face ceva frumos cu ler plecand de la pluginul asta de baza. Punem un brad care sa contina si ler, sau orice altceva. Oricum lumea ar vrea ler pe blog chiar daca nu stiu ce-i aia.

Cifrele sunt mici, dar distractia a meritat. Mai aveam o nebunie la capitolul glume la care am renuntat, nu o sa stiti probabil niciodata care era un alt plan al meu, sau cine stie.

4 comments

  1. Sunt scrise de sarbatorii articolele astea si se publica automat. Sa-l vezi pe ala de maine.

  2. noi am avut primul magazin online cu LER 😀 si era pe tot site-ul si pe blog. pe blog mai este inca 😀 dar daca stiam de el ma bagam , garantat

Comments are closed.