Prahova Blog Meet ed.4

Posted by

Stiu ca am sarit o luna, dar a picat prost in ultimile doua weekenduri a fost ba Pastele, ba 1 mai muncitoresc, asa ca nu era loc de noi. Unde mai pui ca „s-a mai maritat si regina angliei” sau ceva de genu si nu era loc de noi sa ne promovam si sa anuntam marele eveniment. Acum s-au mai linistit apele, a murit si Obama , pardon Osama asa ca e timp sa facem marele eveniment.

Deci lume lume, Sambata pe 7 Mai, orele 17.00 avem mare adunare blogosferica, care de altfel se intampla in fiecare luna si nu e chiar asa mare pe cum ne-am dorii. oricum de data asta am rezervad decat o parte micuta a locatie, care este aceasi cu data trecuta, Irish Pub.

Deci sa recapitulam, Sambata 7 mai, ora 17.00 la Irish Pub pe Vasile Lupu. Ce se intampla acolo? Prahova Blog Meet ed. 4.

Numarul de participanti e destul de restrans de data asta, cred ca undeva la 20 de locuri. De ce asta? Pur si simplu ca asa vreau eu, fara alte discutii.

Cate locuri sunt disponibile? 20 de locuri, sa zicem ca ar fi un maxim de 25 dar cele 5 sunt rezervate pentru ceva invitati speciali daca vor fi, si pentru cativa care nu au nevoie de inscriere cum ar fi George, Vali, Kriogen.

Restul lasati un comentariu si dintre toti voi alege 20 de insi care sa participe. Cum aleg? Pai am 18 insi care au scris despre eveniment data trecuta, acestia vor avea intaietate clar inaintea celorlalti. Apoi am cativa prezenti mai mereu dar care au bloguri nisate si nu se putea scrie pe ele despre PhBlogMeet, acestia sunt exceptie si nu trebuie sa isi faca griji ca nu vor fi primiti la blogmeet. Iarasi fac o exceptie baieti de la Nokia cum le zic eu, pe care trebuie sa ii si pomovam dupa 9 Mai, dar si acolo, din cate stiu eu unu singur are blog, probabil e indeajuns sa vina doar el si sa ne spuna mai multe despre partea a doua a concursului pe care il organizeaza.

Daca ai scris de 3 ori doar in ultimile 30 de zile, nu are rost sa ne pierdem vremea degeaba, vor mai fi si alte blogmeet-uri, pana atunci descoperi si tu daca iti place sau nu sa blogguiesti, nu e nici o graba, se vede asta pe blogul tau, deci de ce sa te grabim.

Deci avem 20 de invitatii, in decizi poate sa intervina si Waven, George, Kriogen pentru oricare din voi pentru a va da o invitatie, nu aleg chiar singur ca nu va urmaresc pe toti. Waven v-a trebuii sa intervina pentru doi care mi-au dat unfollow pe twitter in aceasi zi daca acestia vor vrea sa vina. Strumfita are locul ei in lista cu cele 5 locuri separate.

P.S. Nu vreau sa credeti ca sunt arogant de felul meu, ca ma vad eu vre-un star sau alte chesti de genul asta. Articolul de mai sus e un mesaj clar despre ce vreau de la editia asta a blogmeet-ului dar la urmatoarea sper sa am timp sa ma rog de fiecare blogger incepator sau sa descoper altii pe care sa ii invit. Deci e loc pentru toti la masa, am grija de toti, sau incerc, dar de data asta va spun PAS.

 

13 comments

  1. Din pacate nu pot ajunge desi imi doream mult, sunt plecata la banchet… Anyway, distractie placuta tuturor si imi e dor sa stau de vorba cu voi, dar recuperam… 🙂

  2. Printul Charles s-a casatorit cu Catherine Middleton – The Royal Wedding – mi-ar fi placut sa vin la Blog Meet. 🙁

Comments are closed.