Prahova Web Meet

Posted by

După aproape doua luni de munca, iată-ne ajunşi aproape de final, mai sunt 5 zile pana la mult aşteptatul eveniment şi suntem aproape gata cu toate surprizele care le-am pregătit pentru voi.

Nu uitaţi în primul rând sa va înscrieri AICI, unde va rog sa precizaţi Numele, blogul si/sau contul de twitter dacă aveţi. Doresc pe cat posibil sa confirmaţi participarea pana joi 27.05.2010.

Prahova Web Meet

Deci după cum se vede şi pe afiş avem pe Zoso ca invitat special şi probabil vom avea parte şi de un alt invitat surpriza, dar asta veţi afla la eveniment.

Programul pe care vom încerca din răsputeri sa-l urmam este:

De la 18.00 începe adunarea , pentru ca vrem ca la 19.00 sa fie deja toată lumea prezenta şi sa ne apucam de treaba.

De la 19.00 – 20:30 avem sesiunea de prezentări. Printre vorbitori se număra şi subsemnatul alături de: George Bonea şi Mircea Nicoara de la Radio Prahova, Mihalcea Nicolae de la Brain Host, Cristian Vasile de la ftw.ro, si Vlad Petre.

De la 20:30 – 21:30 vom aveam timp sa socializam, sa ne cunoaştem, sa punem întrebări celor prezenţi la eveniment şi sa bem o bere sau un suc dacă eşti încă licean.

Si la final de la 21:30 avem Karaoke Party cu Vlad Petre unde sunt sigur ca va veţi distra de minune. La fel vin cu precizarea ca Haotik nu cântă.

11 comments

  1. Dacă publicul iţi cere sa te dezbraci ce faci?
    Ce rost are sa cant când nu am nici un talent, voce, nimic în domeniu asta.

  2. @OttO puteai sa o bagi pe aia ca ai venit special din Spania pentru #phwebmeet

Comments are closed.