Pregatiri de calatorie

Posted by

Anul acesta mi-am propus sa calatoresc mai mult. Apoi, dupa ce am socotit si resocotit bugetul familiei, planurile s-au schimbat si am decis ca unele lucruri se mai pot amana in favoarea unor investitii care mi-ar aduce mai multe beneficii pe termen lung.

Cu toate acestea, luna urmatoare aduce cu ea inevitabil doua trip-uri de cate o saptamana fiecare, in Amsterdam si in Karlsruhe. Daca in primul oras nu am fost niciodata, desi am auzit multe despre el, in al doilea am mai ajuns de cateva ori, chiar daca nu-mi aduc aminte sa va fi povestit despre cat de frumos si linistit e.

Momentan astept sugestii si sfaturi legate de Amsterdam, nu stiu cat timp voi avea la dispozitie, dar presupun ca voi avea cateva ore seara, sa vizitez cate ceva. Deci recomandarile sunt mai mult decat binevenite.

Ca de obicei, tin sa precizez ca, pentru mine, punctele principale de atractie sunt parcurile de distractie, locurile care genereaza adrenalina si de asemenea orice muzeu care are legatura cu tehnologia sau stiinta in general.

De asemenea, va promit ca o sa va tin la curent cu ce se intampla acolo si ca pentru cei care nu stiu inca, este vorba de o experienta super tare, dar momentan nu vreau sa va dau mai multe detalii, dar da, are legatura cu Heineken. Totusi nu intrebati si asteptati, ca nu am toate datele, sau sunt confidentiale si, in concluzie, nu va voi putea raspunde.