Pregatit pentru succes – Jeff Keller

Posted by

Este o carte pe care o am de ceva vreme in biblioteca, dar pe care nu aveam timp sa o citesc, asa cum mai sunt multe altele, din pacate. Insa, de cand cu pastila de timp, reusesc sa citesc aproape in fiecare zi cateva pagini si este exact cartea cu care va recomand sa incepeti acest exercitiu. Practic, asa mi-a si venit ideea pastilei de timp.

Cartea are multe, multe capitole, dar fiecare capitol cuprinde 2-3 pagini, rareori 4 sau 5. Iar asta o face ideala pentru momentele cand ai putin timp liber si citesti un singur capitol pe zi. De asemenea, unele articole iti pot da de gandit, asa ca nici nu recomand sa o cititi dintr-o data, ci sa luati sa cititi cate un capitol in fiecare zi, sa meditati asupra lui, sa invatati ce aveti de invatat din el si sa aplicati in viata voastra.

Desi, spre final, nu m-am mai regasit in capitolele cartii, la inceput o mare de parte din ele mi s-au parut deosebit de interesante si utile. Este o carte pe care o recomand nu doar celor pasionati de antreprenoriat, ci oricui care vrea sa se dezvolte personal, sa invete lucruri noi si sa evolueze. Desi cred ca e o carte de dezvoltare personala, eu o vad destul de utila si cu siguranta merita citita.

De asemenea, pentru ca m-am regasit in unele din povestioare, cu siguranta ca o parte din lucrurile din carte se regasesc si la mine pe blog in diferite articole. Astfel incat, daca va place blogul meu si ce scriu pe el (mai ales in ultima perioada), cu siguranta ca o sa va placa si cartea.

Inca un sfat: dupa ce ati terminat-o de citit, nu o aruncati pe rafturile bibliotecii si uitati de ea. E bine sa recititi din cand in cand o parte din capitole, pentru a va reaminti o parte din lucrurile pe care probabil le stiti, dar nu le aplicati. Cred ca este o carte utila in biblioteca oricarui antreprenor, dar si a celor care doresc sa evolueze si sa invete lucruri noi.

 

Daca doriti sa o cumparati:

o gasiti la Libris la pretul de 26.59 lei (click aici);

sau pe Elefant.ro la pretul de 22.25 lei (click aici).

E bine sa urmariti cand cele doua companii au diverse campanii de reduceri, poate o prindeti la un pret si mai bun decat cel afisat de mine mai sus.

2 comments

Comments are closed.