Prima mea sesiune de Jibbing

Posted by

 

Haotik jibbing

Aseara am fost la Patinoarul Drumul Taberei unde baietii de la Fresh-Meat au deschis oficial primul jibspot permanent din Bucuresti si, cred eu, si din Romania. Atmosfera a fost superba si, chiar daca la un moment dat incepuse ploaia, toti erau asa de entuziasti incat nimeni nu parea sa observe sau sa bage in seama acest lucru. Pe scurt, a fost superb. Pana la urma, s-a oprit si tentativa de ploaie care incepuse si totul mergea ca pe roate. Lume cam putina din online desi am tot promovat pe twitter evenimentul, insa au venit destui pasionati cu adevarat de snowboarding.

Iarasi o chestie interesanta descoperita la barul patinoarului a fost un vin fiert fara alcol, nu ma intrebati cum, dar vanzatoarea mi-a garantat ca pot sa conduc fara probleme dupa acest „vin” fiert.

haotik jibbing 01

haotik jibbing 02

 

 

Prima runda a inceput cu binecunoscuta fraza „Ce naiba caut eu aici?” Si intr-adevar, prima coborare pe rampa a generat o portie buna de adrenalina de-mi tremurau picioarele cand am desfacut legaturile. Dar apoi a urmat si a doua, si a treia, si tot asa am tinut-o pana aproape de miezul noptii.

2 comments

  1. Martea si Joia de la 9 sunt cei de la Fresh Meat pe acolo, dar sa sti ca nu e greu, trebuie doar ceva mai mult curaj prima oara. Eu tot prima oara m-am dat si a fost super fain. (Desi nu-s de la braosov ca aia sunt cu fain in vocabular)

Comments are closed.